Body Wrapper


Az oroszlán árnyékában – Íme a 4+1 borító tervem a Zafír Pöttyös kötethez!

Tavaly év végén jelent meg Ashley Carrigan első Zafír Pöttyös kötete, Az oroszlán árnyékában címmel. Már volt szerencsém olvasni és szerettem – itt írtam róla értékelést.

A kötethez mint a magyar szerzők többségénél, itt is volt borítótervező pályázat, amit Kolozs Kitti Anna nyert meg. A pályázaton volt azért még pár terv, ami tetszett, ezeket gyűjtöttem egy csokorba, de előbb íme Kitti Anna borítóterve és a kiadó által átalakított végleges változat. Van ám különbség!

Alexandra Pop – Nekem nagyon szimpatikus a modell, visszaadja a Zafír Pöttyös életérzést és látom benne a főhőst is. Egy kicsit más képkivágással, más effetekkel és betűtípussal még jobban tetszene.

Kolozs Kitti Anna – Nekem ez a terv is nagyon tetszett, leginkább az oroszlánt formázó füst miatt érzem nagyon eredetinek. De a cím betűtípusa is nagyszerű az egyszerűségében. Egyedül a modell nem túl szimpi.

Kozma Dorina – Imádom a borító színeit, az oroszlán csillogó-szétfoszló bundáját. Egyedül a női modell fura nekem itt is, de egyértelműen van olyan mellékszereplő a kötetben, akit pont így képzeltem el.

Schüller Péter – A végére hagytam a kedvencem. Imádom ezt a borítót, szerintem minden ízében több, mint tökéletes. Jó, hogy hátulról látjuk a lányt, sztorit mesél, megnyílik egy kapu előtte, a városi közeg visszaadja a sztorit, a betűtípus egyszerű de szép és imádom a színeket is. Annyira sajnálom, hogy nem ez került végül fel a borítóra.

+1 – Én is készítettem egy borítótervet a kötethez, ez volt az 🙂 Szerettem ezt a tervet, de Schüller Péter munkája számomra az igazi szerelem a könyvhöz.

* Te is elolvasnád? Szerezd be a kiadótól kedvezményesen! *

AZ OROSZLÁN ÁRNYÉKÁBAN – BLOGTURNÉ

 • A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Ashley Carrigan legújabb regényét a Zafír pöttyös könyvek sorában. Az oroszlán árnyékában a Negin sorozat első része, mely San Francisco sötétebbik oldalára viszi az olvasókat, ahol egy titkos csapat oldja meg a félelmetes paranormális eseményeket, szellemeket fognak be, démonokat üldöznek saját határaikat feszegetve. Kövesd az állomásokat és a játék megfejtéséért cserébe esélyed lesz megnyerni a könyvet a kiadó felajánlásában.

 • Ashley Carrigan könyveinek címeit keressük a játék során. Minden állomáson 1-1 mixet találtok, a betűket helyes sorrendbe állítva kell beírnotok a a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

  A szerző blogja: https://ashleycarrigan.blogspot.hu/
  FB oldal: https://www.facebook.com/Ashley-Carrigan-szerz%C5%91i-oldal-125227547538241/

  öoStygg-uvltó

  a Rafflecopter giveaway

 • 02.09 Kelly és Lupi olvas
  02.11 Sorok között
  02.13 Könyvvilág
  02.15 Hagyjatok! Olvasok! extra
  02.17 Betonka szerint a világ…
  02.19 Hagyjatok! Olvasok!
  02.21 Sorok között extra