Íme 9 idézet Elle Kennedy új könyvéből, a The Chase – A hajszából!

Már megjelent Elle Kennedy új könyve, A hajsza, amit nagyon szerettem. Hoztam is 9 idézetet a letehetetlen regényből, remélve, hogy megjön hozzá a kedvetek. Íme!

#1

„Miközben a srácok mohón méregetnek bennünket, a velük levő két csinos, szőke csaj egy gyilkos pillantás kíséretében elrángat közülük kettőt, azzal az átlátszó indokkal, hogy táncolni akarnak. Gondolom, a pasijaik lehetnek, mi pedig Brennával veszélyt jelentünk.
Hát, van egy rossz hírem a lányok számára: Ha ennyire félnek tőle, hogy a pasijuk félrelép, valószínűleg előbb-utóbb be is fog következni . A bizalom hiánya sosem szül jó vért egy kapcsolatban.”

#2

„A társadalmunkban a nők nagy része egymás segítése helyett inkább elsöpri a másikat. Személy szerint én ezt abszurdnak tartom. Támogatnunk kell egymást, és megtanítani a következő generáció lányainak az összetartás fontosságát. Valaha közös volt a célunk és az ellenségünk. Melltartókat égettünk és harcoltunk a szavazati jogunkért.
Most viszont egymás külsejét fikázzuk a közösségi oldalakon, és a szeretőt hibáztatjuk, ha megcsal a pasink.
Nem tartom magam habzó szájú feministának. Nem gondolom, hogy a férfiak mind a sátán ivadékai, akiket ki kell űzni a társadalomból – szerintem rengeteg klassz dolgot adnak a világnak. Például a farkukat, hogy ne menjek messzire.
De attól még jó lenne, ha a régi női szolidaritás nem veszne ki teljesen az idővel.
Persze tudom, mi tart vissza minket: a féltékenység. Szörnyen irigyek vagyunk egymásra, és az irigység bénító érzés. Olyasmiket mondat és csináltat velünk, amiket titkon szégyellünk. Én legalábbis szinte mindent megbántam, amit féltékenységből mondtam vagy tettem. De a másik oldal sem sokkal kellemesebb. Sok csaj utált már a külsőm miatt, és ugyanezen kinézet miatt sokan hittek felfuvalkodott libának, ezért ismeretlenül is elítéltek.
Ennek ellenére én mindig próbálok kedves lenni mindenkivel, még a gyűlölködőkkel is. Meglepő módon a gimis irigyeim egy részével jó barátok lettünk később, amikor már nem a saját bizonytalanságuk szemüvegén át láttak engem.
Szóval igen, én a girl power jegyében élek. A nőknek össze kell tartaniuk, és én Nő vagyok, nagy N-nel.”

#3

„Nem számítottam ilyen gyengéd kezdésre így mindenki előtt. A hüvelykujjával végigsimítja az arcomat, miközben a szája lassan mozog az enyémen. Hihetetlenül puha az ajka, és nagyon magabiztosan használja. Ahogy növelni kezdi a nyomást, és hevesebben csókol, libabőr fut végig a karomon, és amikor a nyelve végigszántja az alsó ajkamat, megremegek, mintha konnektorba nyúltam volna.
Amikor a nyelvünk összeér, végem. A vágy megbizsergeti az ölemet, majd felkúszik a mellemhez, és megkeményíti a mellbimbómat. Teljesen átadom magam a csóknak. Hagyom, hogy a nyelve a számba csusszanjon. Hagyom, hogy az ujjai a derekamba markoljanak, a forró lehelete melegítse a számat, és a szexi illata betöltse minden érzékszervemet.
Nem tudok ellenállni – az egyik kezemet a kőkemény mellkasára tapasztom, miközben a másikat a tarkójára fonom. A puha hajszálak csiklandozzák a tenyeremet. A mellizma megremeg, és érzem a szívverését. Éppolyan hevesen dobog, mint az enyém.
Amikor érzem, hogy kezd elhúzódni, kétségbeesés fut végig rajtam. Erősebben szorítom a nyakát, és még hevesebben csókolom. Ahogy a nyelvünk egymásba gabalyodik, izgató, férfias nyögés tör fel belőle. Remélem, senki sem hallotta.
Ez a gyönyörű, elkínzott hang csak az enyém.”

#4

„– Akkor sem ismernél fel egy valamirevaló srácot, ha képen vágna.
– Úgy tűnik, te sem.
Hunter felröhög.
A csaj képe már olyan vörös, hogy szinte megsajnálom. Szinte.
– Hülye ribanc!
És ezzel el is érjük a ribancozás maximális napi limitjét. Felpattanok a helyemről.
– Elég a sértegetésből! – csattanok fel. – Tudod te, hány évtizeddel vet vissza bennünket minden egyes ribancozás? Éveken át küzdöttünk, hogy a nőket ne kezeljék szexuális tárgyként, és ne szégyenítsék meg őket azért, mert élvezik a szexet. Épp elég baj, hogy a férfiak még mindig lenéznek bennünket emiatt, de ha te is csinálod, azzal azt üzened, hogy szabad így kezelni a nőket.”

#5

„Néha úgy érzem, a lányok egy része elfelejt valami nagyon fontosat: mindannyian olyan pasit érdemlünk magunk mellé, aki száz százalékot nyújt. A féligyekezet nem igyekezet. A félszerelem nem szerelem. Ha a srác nem ad bele mindent, akkor csak az időnket vesztegetjük vele.”

#6

„– Mi legyen, Summer? Megcsókoljalak?
Ez a legszexibb kérdés, amit valaha hallottam, a világ legszexibb pasijától. Nagy erőfeszítések árán felemelem a fejem, hogy a szemébe nézhessek. A sötétben nem látom jól az arckifejezését, de nem is kell. Pontosan tudom, mit érez most. Én is ugyanazt érzem.
Vad, féktelen vágyat.
– Igen vagy nem? – suttogja.
Nehezen jön ki hang a torkomon.
– Igen.”

#7

„– Kizárt, hogy ez a kis angyal üvöltene – csiklandozom meg a zoknis lábacskáját. – Nézd, milyen cuki és nyugodt.
Jamie gurgulázva kacag.
– Bekaphatod. A vendégek előtt teszi az agyát, egyébként meg egy igazi kis szörnyella. Igaz, drágám?
A baba vegytiszta imádattal néz fel az apjára, mire Tuck szíve azonnal elolvad.
– Mindent visszavonok – mondja a lányának. – Nem is vagy szörnyella. Fitz, szórakoztatnád a kisasszonyt, amíg elkészítem a vacsiját?
Nem esik nehezemre teljesíteni a kérését. A térdemen lovagoltatom Jamie-t, és a rózsaszín rugdalózón át csiklandozom a pociját, amire a legédesebb sikkantásokkal reagál. Meg kell zabálni ezt a kölyköt.”

#8

„– Ezek szerint nincs kedved csókolózni velem?
Jesszusom, miért provokálom? A farkam a sliccemnek feszülve jelzi, hogy nem kéne Summer csókjáról fantáziálnom.
– Na jó, éppenséggel nem lenne olyan szörnyű, és amúgy sem árt, ha az embernek van kit megcsókolnia éjfélkor – kacsint rám –, de azért ne vedd túl komolyan. Csak látni akartam, ahogy elpirulsz.
– Nem szoktam elpirulni – tiltakozom.
Egy pasi sosem ismerheti be be, hogy néha zavarba jön.
– Dehogynem! – vigyorog Summer. – Rákvörös vagy.
– Tényleg? Ha az lennék, se látnád a szakállamtól – dörzsölöm meg a képem dacosan.
– Mhm… – Az arcom felé nyúl, és megsimogatja a szőr fölött. – Pontosan itt.”

#9

„Mi tagadás, tetszik, amit látok. A karja valami elképesztő. A fehér atlétatrikó látni engedi a kidolgozott bicepszét és a széles vállát, és a melegítőnadrágja derekánál kivillanó sima, napsütötte bőrön férfias V vonal rajzolódik ki. Egyszerre veszélyes és izgató, akár egy fegyverkiállítás.
Hunter állati jó pasi, és ezt tudja is. A szája mosolyra húzódik, amikor észreveszi, hogy bámulom.
Hú, az a száj! Még emlékszem, milyen volt, amikor az enyémhez ért. Isteni csók volt. Nem túl agresszív, nem túl heves, pont annyi nyelv, amennyi kell.
Kíváncsi lennék, vajon Fitzy hogy csókol.
Mint egy bunkó – szólal meg a belső Selena Gomez-hangom. – Úgy csókol, mint egy igazi bunkó.
Hát persze. Mert egy bunkó.”

[su_heading]THE CHASE – A HAJSZA – BLOGTURNÉ[/su_heading]

[restabs alignment=”osc-tabs-left” responsive=”false”]
[restab title=”A blogturnéról” active=”active”]

Az Off-Campus sorozat véget ért, de szerencsére nem kell sokáig nélkülöznünk Elle Kennedy-t és a Briar hokicsapatát, hiszen új spin-off sorozatában visszatérhetünk a kampuszra. A Briar U sorozatában a hokis fiúk egy új generációját ismerhetjük meg, de a régi ismerősöktől sem kell teljesen búcsút vennünk. A hajsza hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában, a történetben Summer és Fitzy szenvedélyes és szórakoztató párosáról olvashatunk. Ha szeretnétek nyerni egy példányt, akkor tartsatok velünk, és vegyetek részt a nyereményjátékban!

[/restab]
[restab title=”Nyereményjáték“]

A nyereményjáték az Off-Campus sorozathoz fog kapcsolódni. Minden állomáson találni fogtok egy idézetet, és azt kell kitalálnotok, hogy melyik szereplőtől származik, és a sorozat melyik részében hangzott el. Tehát egy nevet és az Off-Campus egy részének címét várjuk a rafflecopter doboz soraiba. Annyit segítünk, hogy mind a nyolc főszereplő neve benne lesz a játékban, illetve plusz egy valaki, aki A hajszában kap kiemelt szerepet. Sok sikert!

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

“Gondolatban vállon veregetem magam, amiért képes voltam kontrollálatlan locsogás nélkül beszélgetni egy helyes pasival. Ezért csillagos ötöst érdemelnék. Na persze továbbra is halálideges vagyok, de van valami (…), ami bizonyos mértékig megnyugtat. Totál laza, és amúgy is nehéz félni valakitől, aki marokszámra tömi magába a gumimacikat.”

a Rafflecopter giveaway

[/restab]
[restab title=”További állomások“]

10.27. Könyvvilág
10.29. Angelika blogja
10.31. Sorok Között
11.02. Deszy könyvajánlója
11.04. Sorok Között extra
11.06. Dreamworld extra
11.08. Ambivalentina
11.10. Pandalány olvas
11.12. Dreamworld

[/restab][/restabs]