Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Wow! Jön a Felhők fölött 3 méterrel tv-sorozat a Netflixtől!

Most érkezett a jó hír: újra képernyőre kerül sokunk kedvence, a Felhők fölött három méterrel, csak kicsit máshogy, mint vártuk…

Eredetileg ugyanis abban reménykedtünk, hogy a könyvsorozat nemrég megjelent harmadik kötete, a Harmadszor is te kapja meg a filmjét. Nos, úgy tűnik ebből semmi nem lesz, viszont azért van minek örülni.

Federico Moccia, a könyvek írója jelentette be a jó hírt: az olasz Netflix tv-sorozatot készít a Felhők fölött 3 méterrelből! Arról egyelőre nincs hír, hogy hány részre számíthatunk, és hogy egy évad/könyv tempóban haladnak-e.

Sajnos a spanyol nevektől is búcsúznunk kell, Babi helyett Sally, Hugo helyett pedig Ale neveit kell majd szokni, mint ahogy a jól ismert színészek visszatérése sem túl valószínű. De mégis, kivel lehet pótolni Mario Casast? A sorozat az olasz tengerpartokon játszódik majd.

Egyelőre ennyi hír érkezett, amint lesz több is, megosztom. És ami azt illeti, nem is tudom, hogy örüljek-e, mert hiányozni fognak a színészek, de biztos, hogy tv-sorozatban is ütni fog a történet. Addig is, amíg látunk valamit, íme, a könyvek:

Federico Moccia – Felhők fölött három méterrel

Federico Moccia – Téged akarlak

Federico Moccia – Harmadszor is te


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading