Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Újabb Vámpírnaplók szereplők tűnnek fel a Legacies – A sötétség örökösében?

A Vámpírnaplók univerzum tovább él a The CW – és a magyar HBO – műsorán, hála a Legacies – A sötétség örököse sorozatnak. Már több korábbi szereplő vendégeskedett az új szériában, mint Jeremy vagy Josie. És hogy lesznek-e mások is?

A sorozat kreátora, Julie Plec azt nyilatkozta, hogy nagyon szeretné, ha a Kai-t alakító Chris Wood feltűnhetne a sorozatban. Arról viszont, hogy ez tényleg megvalósul-e, sajnos nincs hír. A jelenléte mindenesetre a Saltzman ikrek szempontjából lenne jelentős, hiszen Kai volt egykor a Gemini-koven vezetője.

A legtöbben természetesen Nina Dobrev és Ian Somerhalder visszatérésének örülnének. Nos, erre sajnos nem látni sok esélyt. Nina nemrég nyilatkozott erről, azt mondta, teljes gőzzel a FAM című sorozatán dolgozik, korábban pedig azt mondta, hogy túl öreg már ahhoz, hogy vámpírt alakítson.

A sok rossz hír után viszont van jó is. Riley Voelkel egy interjúban nyilatkozott a karakteréről: „Tudjuk, hogy most boldogan él a feleségével, de ki tudja, talán meg kell látogatnia az unokahúgát„. És ez nagy eséllyel össze is jöhet, hiszen a színésznő jelenleg Julie Plec másik sorozatában, a Roswell, New Mexicóban játszik, így munkakapcsolatban áll Julie Pleccel, ráadásul Freya sokáig volt Hope támasza.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading