Haldokló tiniként zúg bele egy súlyos beteg lányba Cole Sprouse az új...

Haldokló tiniként zúg bele egy súlyos beteg lányba Cole Sprouse az új YA filmben

3
Oszd meg!

Tavaly a Minden, minden, idén az Éjjeli napfény, jövőre pedig a Five Feet Apart töri majd össze a szívünket. Hogy mi a háromban a közös? Súlyos beteg fiatalok esnek szerelembe, és mindegyik YA könyvadaptáció.

A Five Feet Apart hősnője Stella Grant, aki tüdőtranszplantációra vár, emiatt nem érhet hozzá senkihez, nehogy olyan fertőzést kapjon, ami miatt hátrébb kerülhet a transzplantációs listán.

Will nem akar mást, csak betölteni a tizennyolcat, kikerülni a kórházból, világot látni, mielőtt meghal. A két fiatal megismerkedik egymással és szerelmesek lesznek, de lehet-e jövője két tinédzsernek, ha a halál kapujában állnak?

A főszerepben az Egy magányos tinédzserben feltűnt Hayley Lu Richardson, és a Riverdale-sztár Cole Sprouse, akinek amúgy ez lesz az első filmes főszerepe a karrierje során.

A megindító film premierje Amerikában 2019 márciusában esedékes, már ki is jött egy hosszú trailer, ez alapján máris imádnivalónak tűnik a produktum. A könyv odakint már megjelent, reméljük a hazai megjelenés sem várat sokat magára. Az alábbi posztert szerintem tehetik is a borítóra 🙂

1560 <- Az összes oldalletöltés 5 <- A mai adatok
1560 <- Az összes oldalletöltés 5 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

  1. Nem olvastam a könyvet, de nagyon várom a filmet, már csak Cole miatt is. Az előzetes alapján nagyon jól áll neki a karakter is, úgyhogy minden adott egy nagyon jó filmhez. 🙂

  2. Cole Sprouse első filmje az Apafej volt benne Adam Sandler – rel. Akkor még csak 6 éves volt így érthető ha nem tudtad hogy ő az.

    • Láttam azt a filmet, bár az kicsit szerintem más, ott nem volt annyira abszolút főszereplő, meg kicsi is volt. De tény, gyakorlatilag igazad van