A 13 okom volt sztárjai csak plusz pénzért hajlandóak dolgozni

A 13 okom volt sztárjai csak plusz pénzért hajlandóak dolgozni

0
Oszd meg!

Ha egy sorozat elstartol, és egy színész nem túl ismert, akkor minimum fizetést kap részenként. Viszont ha egy széria beindul, és igazán sikeressé válik, akkor bizony a színészek és fizetésemelést kérnek, amint a szerződésük szerint megtehetik. A 13 okom volt sztárjainál most jött el ez a pont.

A Clayt alakító Dylan Minnette eddig 80 ezer dollárt kapott részenként, a harmadik évadtól mindez 200 ezer dollárra rúg epizódonként. (Ez 56.2 millió forintnak felel meg.) Így Dylan lesz az egyik legjobban kereső fiatal színész Hollywoodban.

A többi főszereplő 20-60 ezer dollárt kapott eddig részenként, ők a harmadik évadban 135 ezer dollárt kapnak, és ha lesz negyedik évad, annak minden epizódjáért 150 ezer dolláros díjazásban részesülnek. Akikről szó van: Alisha Boe, Justin Prentice, Christian Navarro, Miles Heizer, Devin Druid, Brandon Flynn és Ross Butler.

A procedúra kicsit nehezítetteis a produkciós munkálatokat, hiszen a harmadik évadot most készítik, hogy jövőre be is mutathassák. De szerencsére már elhárultak a gondok.

1145 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
1145 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

Nincs hozzászólás