Végre új részekkel jön magyarul a Vámpírnaplók!

Végre új részekkel jön magyarul a Vámpírnaplók!

4
Oszd meg!

Aki magyar szinkronnal követi a Vámpírnaplókat az most örülhet, hiszen végre itthon is bemutatkozik a hetedik évad! A premier 2018. szeptember 5-én esedékes az RTL Spike műsorán.

Időpont még nincs, de mivel most hétköznaponként 21-től ismétlik a hatodik évadot, ezért nagy eséllyel napi vetítésre számíthatunk. És bízzunk benne, hogy a nyolcadik évadra se kell sokat várni.

Ó, és ne feledjétek, ez lesz az első évad, amiben az Elenát alakító Nina Dobrev már nem főszereplő, így valamilyen változásra mindenképpen számíthattok.

5192 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
5192 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Nekem csak egy a bajom az mellett,hogy nem bírok egy részt se megnézni szinkronnal mert borzalmas…..hanem az a baj sajnos,hogy online eltűnnek a feliratos feltöltések és alig lehet megtalálni magyar felirattal ami persze 100x jobb, és mindenhol csak magyarul lehet megtalálni….

  2. Meglepődtem, mert nem számítottam rá, hogy még folytatni fogják az itthoni adókon, de örülök neki. Néha jól esik nosztalgiázni régebbi részekkel is, és ezekbe is belenézek majd azért, bár rendszeresen nem hiszem, hogy tévé elé ülök miatta.