Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Szívszagattó üzenettel búcsúszott a Shadowhunters sztárja a sorozattól

Szerencsés vagyok, hogy van valamim, aminek nehéz búcsút mondanom” – idézete Micimackót Katherine MCNamara, amikor egy szívhezszóló Instagram posztban elbúcsúzott a Shadowhunterstől, hiszen minden jel arra utal, hogy véget értek a forgatások.

A színésznő nem semmi utat járt be az elmúlt három-négy év során. A Shadowhunters első évadának első felében borzalmas játékot produkált, de ahogy telt az idő, úgy vált egyre inkább jó Claryvé, és az, amilyen szeretettel viseltetett a karakter iránt, átjött a képernyőn is.

A Shadowhunters egy angyali áldás volt számomra. Claryt eljátszani egy olyan megtiszteletés, ami jóval többet tanított annál, mint amit el tudtam képzelni. Clary erős, bátor, könyörületes, badass és törött, és én minden apró tökéletlenségét, apró darabkáját szeretem. Mindig is a részesem lesz, úgy hiszem, egy darabkája örökre velem marad

McNamara kitér arra is, hogy mennyire szerette a csapatot, és hogy milyen pozitív és megtisztelő volt részt venni egy ilyen sorozatban. Hozzátette, hogy az egész életét azzal fogja tölteni, hogy újra láleljen ugyanerre a frenetikus érzésre. „Üdvözlet és búcsú, angyalok. Minden szeretetem a tiétek. És tudjátok mit mondanak, ha egy ajtó bezárul…” Ó, hogy mennyire fog hiányozni Kat is!


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading