Újabb Könyvmolyképzős YA regényből készül mozifilm!

Újabb Könyvmolyképzős YA regényből készül mozifilm!

2
Oszd meg!

Mindig szuper hír, ha egy (Könyvmolyképzős) regény film formájában is nézhetővé válik, ugye? Hosszú hallgatás után pedig úgy tűnik, végre történhet is valami Jerry Spinelli regényével.

A Stargirl adaptáció ugyanis megtalálta a főszereplőjét, méghozzá Grace VanderWall személyében. A leendő Disney-sztár az America’s Got Talent tehetségkutató műsor egyik legismertebb nyertese, azóta is sikeres énekesnőnek számít.

Maga a regény régebbi megjelenés, itthon 2004-ben debütált, de ki tudja, ha a film tényleg elkészül, talán kaphat új kiadást is. Én mindenképpen elolvasnám 🙂

Jerri Spinelli – Stargirl

Egy nap új lány érkezik Leo iskolájába, aki mindenkit elképeszt különös viselkedésével. Stargirlnek nevezi magát, és naponta borzolja a kedélyeket.

A lányból azonban különleges bűverő árad. Hamarosan az egész iskola a hatása alá kerül, Leo pedig beleszeret. Ám a lány elkövet egy súlyos hibát.

1664 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
1664 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Szia, itt véletlenül elírtad a dátumot. Olvastam a regényt, de olyan régen, hogy már csak pár mozzanatra emlékszem belőle. Talán megpróbálkozom majd a filmmel is. A regényt 2004-ben adták ki magyarul. 🙂