Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Hátborzongató Vörös Pöttyösből készült film – Amit mi is láthatunk!

Mindig nagy öröm, ha egy Vörös Pöttyös könyvből film készül, az pedig annál nagyobb boldogság, ha ez a film Magyarországra is eljut. Most pedig végre ez történhet!

Lois Duncan Sötét folyosók című regényéről van szó, ami tavaly itthon is megjelenhetett. Horrorról van szó, a trailer is elég félelmetes, így gyanítom a műfaj kedvelői szeretni fogják.

A főszerepekben ismert arcok láthatóak, a bentlakásos iskola vezetőjét Uma Thurman alakítja, míg a hősnőt AnnaSophia Robb.

A magyar bemutató pontos időpontjáról még nincs hír, de érkezni fog. Az még kérdés, hogy DVD-n vagy a mozikban. Az amerikai mozikban 2018. augusztus 17-én kerül bemutatásra. Addig is, érdemes elolvasni a könyvet!

Dawn a Dark Hall - Sötét folyosók film - AnnaSophia Robb & Uma Thurman
Dawn a Dark Hall – Sötét folyosók film – AnnaSophia Robb & Uma Thurman

Lois Duncan – Sötét folyosók

Valami van ezzel a hellyel… valami…
Kit nem találta a megfelelő szót, ezért inkább elhallgatott. Az épület közeledett, közeledett, végül csaknem rájuk borult. És akkor eszébe jutott a szó, amit keresett.
Gonosz.

Amikor Kit Gordy megpillantja Blackwood Hall magas kapuját, csak az jár a fejében: ez a hely gonosz. A fenyegető épület borzongató félelemmel tölti el. Lassan azonban kialakul Kit napirendje a világtól elzárt intézetben, és ő igyekszik figyelmen kívül hagyni a szóbeszédet, ami szerint a drága és elit bentlakásos iskolát szellemek járják.

Ám az osztálytársai különös, idegen képességek tanújelét adják. Őt magát furcsa álmok kísértik, hangokat hall, a családjának és barátainak írott levelei elvesznek – és mindenre árnyat borít az őket körbeölelő varázs.

Amikor Kit és a barátai ráébrednek, hogy Blackwood nem az, aminek látszik, talán már késő…

Vesd bele magad, de csak ha készen állsz a torokszorító borzongásra!


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading