Botrány! A Riverdale sztárjainak előkerült a sötét múltja!

Botrány! A Riverdale sztárjainak előkerült a sötét múltja!

6
Oszd meg!

Az internetről tudni kell, hogy nem felejt. Mert bármit is teszel ki, az simán meglehet valahol print screenként… Hat évvel ezelőtt a Riverdale sztárja nagyon durva tweeteket rakott ki, és ezek most ismét előkerültek. Nézzétek csak!

A kövér csajoknak meg kell érteniük, hogy jóga nadrágot viselni kiváltság, nem pedig jog” – kezdte 2012-ben Charles Melton Twitteren, aki a szelíd Daniel szerepét is megkapta A Nap is csillag könyvadaptációjában. – Ne etessétek a kövér gyerekeket, nekik így is bőven van tartalékuk – folytatta Melton. De volt még Tweetje bőven.

Most végeztem az edzőteremben. Ha kövér vagy… ne nézz a tükörbe” – ez még a lightosabb. Van egy durvább is. “Viccesnek találom, amikor a kövér emberek azt mondják, hogy azonnal enniük kell. Mintha nem lennének máris művészi mesterei a rágásnak és a nyelésnek“.

De K.J. Apát, a The Hate U Give könyvadaptáció sztárját sem kell félteni. Igaz, neki volt annyi esze, hogy ne külön posztként, hanem kommentként “okoskodjon”, de hé, azt is megtalálják az emberek. “Viccet csinálni a kövér emberekből az egyetlen, ami megmentheti ezeket a haszontalan faszkalapokat attól, hogy hamar meghaljanak a hájasságuktól

Persze, ezek korábbi kiírások, Melton például egy interjúban próbált is elnézést kérni a kiírásaiért. Azzal védekezett, hogy ő csak segíteni akart az embereknek, de félrement az üzenet. Ahamm.

Oké, ha már valaki látott rólam akár egy képet is, tudja, hogy a túlsúlyosak táborát gyarapítom. És meg kell mondjam, nem esett jól, hogy mindezt elolvastam. És kétlem, hogy tényleg sok embernek segítenének az ilyen típusú támadások. Pláne mert az iskolában ezeket minden túlsúlyos diák megkapja, így ha csak ezen múlna, nem lennének duci gyerekek…

Ha ezek friss üzenetek lennének, követelném is, hogy legyen szankció az ifjú titánoknak, de már évek teltek el az esetek óta. A kérdés csupán annyi, hogy változott-e a hozzáállásuk, felnőttek-e eléggé, vagy csak megtanulták befogni a szájukat. Gyanítom, sose derül ki. Mindenesetre most már kicsit kevésbé várom a Riverdale-t, A Nap is csillag, és a The Hate U Give filmeket. Pedig a regényeket úgy szerettem.

7637 <- Az összes oldalletöltés 3 <- A mai adatok
7637 <- Az összes oldalletöltés 3 <- A mai adatok

6 Hozzászólások

 1. Nem érzek én itt semmi botrányt. Vagyis de, kiderült az, hogy a srácok mit posztoltak ki régen.
  Ahogy felvezetésre került ez a bejegyzés, azt hittem, hogy minimum drogoztak, vagy esetleg embert öltek. Erre itt van ez, tweetek a túlsúllyal és a kövérséggel kapcsolatban. Lehet, hogy valakit tényleg bánt, de ezek régi posztok. (Óvodában volt divat másokat csúfolni, illetve az amerikai gimikben szokás, elég valószínű, hogy nem mostani posztok ezek)
  Az eredeti angol posztok? Sehol. Így kicsit olyan ez, mintha arról próbálnánk meggyőzni egy random embert, hogy a rokonunk. Lennének kétségei, és elküldene a francba.
  Nem azt szeretném mondani, hogy szentek. Azt se, hogy ártatlanok. Mindössze csak arra szeretnék rámutatni, hogy nem kell az ilyen jellengű posztokat botrányként leírni. (Tudom, hogy bántó lehet, de ítélje meg ezt mindenki maga, ne akard befolyásolni az olvasókat)
  Szép napot!
  Raven King

  • Ha szeretnéd, itt megnézheted az eredeti Tweeteket:
   http://fangirlish.com/riverdale-star-charles-melton-apologizes-for-fat-shaming-tweets/

   Én úgy érzem, hogy ez elég botrányos dolog és sötét múlt. Persze gondolom ezt mindenki másként fogja fel, én így éreztem, ezért írtam így.

   Amúgy, ha drog lenne, azzal nem foglalkoznék annyira, mert ott kvázi saját magukat teszik tönkre, és a közvetlen környezetüket. Ezek a hozzászólások meg rengeteg olyan embernek árthatnak, akik amúgy is kapnak épp elég beszólást.

 2. Szerintem se volt semmi botrányos ebben.. mindenki követ el hibákat. Nem azért hogy védjem őket, de ha picit empatikusabbak lettek volna akkor még elfogadható is lenne. Arra gondolok jelenleg, hogy nagyon sok ember túlsúlyos NEM saját hibájából akiket nem lehet okolni azért mert a genetikájuk ilyen. Azonban vannak olyanok hogy 40 év felett(vagy akár fiatalabbak is) akiknem nem voltak ilyen problémái egyszerűen elhagyják magukat és ezekek az emberek tudnának ellene tenni. Nos ezt a “tipust” szeritem jogosan lehet kritizálni mert önmaguk választották ezt a “testet”. A drogról megértem az álláspontodat de például egy erőszakoskodás vagy bántalmazás nagyobb port kavart volna. Elhiszem hogy te tudsz azonosulni azokkal akiket megbántottak ezzel a kommenttel viszont annyit tudok mondani hogy egyszerűen engedd el a dolgot.. próbálj meg ne mindent magadra venni mert akkor lelkileg belerokkansz. Azért mondom ezt meg szín tisztán látni hogy saját sérelem és a saját érzéseid belekeverésével írtad meg ezt a posztot. Ne fglalkozz vele sokan szeretik amit csinálsz és ezeket az értékes visszajelzéseket tartsd szem előtt!!

  • Kedves tőled, de szerencsére ennyitől nem dőlök a kardomba, bár gyanítom, aki fiatalabb, azt jobban megsebeznek a szavai.

   Az is érthető, hogy mindenki követ el hibákat, de az nem bocsánatkérés, hogy azt mondod “hibáztam, de csak segíteni akartam”. Ez a hiba fel nem vállalása, ami jelzi, hogy hiába telt el hat év, azokat a sorokat ugyanúgy kiírhatta volna tegnap is.

   Szerintem ez, amit a két srác leművelt botrányos és bűnös múlt. Ismétlem, szerintem.

  • Én nagyon bízom benne, hogy megváltoztak. De attól tartok, hogy a közeli barátaikon, családtagjaikon kívül ezt nem sokan tudhatják biztosra.