Ó te jó ég! Jönnek a Riverdale regények – Ráadásul extrákkal!

Ó te jó ég! Jönnek a Riverdale regények – Ráadásul extrákkal!

1
Oszd meg!

A The CW műsorán futó Riverdale a legnépszerűbb tinisorozat napjainkban, egyértelműen az, ami anno a Gossip Girl, a Pretty Little Liars és a Vámpírnaplók volt. Csupán egy dologban különbözik tőlük: míg előbbiek regények feldolgozásai, addig a Riverdale képregényből született. De! Most jön a jó hír!

Nemrég bejelentették, hogy érkezik az első Riverdale regény! Ez most egy előzmény regény lesz, a címe Riverdale: The Day Before, ami azt az időszakot mutatja be, mielőtt elkezdődött a sorozat az első résszel, és Veronica megérkezett volna Riverdale-be.

A regényt Micol Ostow írja, több nézőpontkaraktere lesz, és mindenki elmeséli majd a saját történetét. Bónuszként pedig megkapjuk Hiram Lodge rendőrségi papírjait, lapokat Jugehead regényéből, néhány jegyzetet Betty és Veronica között, továbbá Josie dalszövegkönyvét.

Ezen felül kapunk még egy könyvet is, Riverdale: Student Handbook címmel, ami egy kisokos lesz a sorozathoz kapcsolódóan. Mindkettő nagyon várós, isteni lenne valamikor magyarul is elolvasni, ugye?

Riverdale book covers
Riverdale book covers
6327 <- Az összes oldalletöltés 17 <- A mai adatok

1 hozzászólás

  1. Ez mindegyik nagyon jó lesz *.* Nagyon remélem, hogy kiadják itthon is, de nem tudom, mennyi esély van rá, mivel a sorozatot nem vette meg egy magyar adó sem. Viszont ha nem fordítják le, még angolul is elolvasnám.