A szexi milliárdos főnök chippandele fiúnak tűnik az új Vii Keeland regény...

A szexi milliárdos főnök chippandele fiúnak tűnik az új Vii Keeland regény magyar borítóján

0
Oszd meg!

Vi Keeland az egyik legismertebb, leginkább szeretetett New Adult szerző Amerikában, így már időszerű volt, hogy megérkezzen az első regénye Magyarországra. A Bossmanre esett először az Álomgyár Kiadó választása.

Látjátok a fenti szexi borítót? Na ezzel jelent meg Amerikában a kötet, és ez a borító sokat hozzátett ahhoz, hogy ekkora sikert arasson a történet. Szomorú, hogy nálunk a váltás mellett döntöttek.

Alapvetően nekem nincs gondom azzal, ha lecserélünk egy eredeti borítót, feltéve, ha marad a minőség. Nos, ezt itt sutba dobták. Az eredetin egy végtelenül szexi, de komolynak tűnő pasi volt, míg a magyaron egy chippandale pasi, aki mereven tűri, hogy a csaj szórakozik vele. Szomorú, na.

Márpedig maga a könyv jónak tűnik. Veronika’s Readerfeeder is imádta, ami önmagában pozitív előjel, ráadásul a Szükség-trilógia szerző K. Bromberg szerint is A beosztott Keeland legjobb könyve. Kár, hogy mi ezt nem kaphatjuk meg méltó borítóval. A megjelenés 2018. május 30-án esedékes.

* Ide kattintva -20% kedvzeménnyel rendelheted elő! *

Vi Keeland – A beosztott

Amikor az első alkalommal összefutottam Chase-szel, nem tettem rá túl jó benyomást.

Egy étterem mosdója előtt kuporogtam a folyosón, és épp a barátnőmnek hagytam üzenetet, hogy mielőbb hívjon vissza valami ürüggyel, mert le akartam lépni a pocsékul sikerült randimról.
Chase hallott minden szót, szajhának nevezett, majd kéretlenül ellátott néhány tanáccsal pasi- és randiügyben. Megmondtam ennek a magas és szívdöglesztően jóképű alaknak, hogy foglalkozzon a saját átkozott ügyeivel, majd visszamentem a dögunalmas partneremhez.

Később – elhaladván az asztalunk mellett – Chase kajánul vigyorgott, én pedig a pimaszul szexi, kemény fenekét bámultam, miközben odament a lányhoz, akivel együtt vacsorázott.

Képtelen voltam megállni, hogy néha lopva ne pillantsak rá erre a beképzelt és lekezelő modorú alakra, aki a terem túlsó végében ült a barátnőjével. Természetesen többször rajtakapott, hogy nézem, és mindannyiszor rám kacsintott.

Amikor ez a szívdöglesztő fazon és a hasonlóképpen szexi barátnője hirtelen ott termett az asztalunknál, megrémültem, hogy ez a jóvágású idegen be akar árulni a pasimnak.
Ehelyett azonban úgy tett, mintha régóta ismernénk egymást, majd leült az asztalunkhoz a párjával, és mindenféle kiagyalt és rám nézve módfelett kínos történettel szórakoztatta a társaságot a nem létező közös gyermekkorunkról.

A fickó – aki mellett addig halálra untam magam – furcsa módon izgalomba jött a tolakodó ismeretlen sztorizásától.

Amikor az este véget ért, elváltunk egymástól, én pedig sokkal többet gondoltam erre a vonzó idegenre, mint azt valaha is be merném vallani. Még annak ellenére sem voltam képes kiűzni a fejemből, hogy tudtam, sosem látom újra.

Úgy értem, mi az esélye annak, hogy csupa véletlenségből ismét belefutok valakibe egy nyolcmilliós nagyvárosban?

A véletlen mégis úgy hozta, hogy egy hónap múlva ez a szexi pasi lett az új főnököm…

1847 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
1847 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

Nincs hozzászólás