Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Éljen! Itthon is megjelenik Kerstin Gier új YA regénye, a Wolkenschloss!

Ha nektek is tetszett az Időtlen szerelem és a Silber trilógia, akkor most velem együtt örülhettek: magyarul is megjelenik az írónő legújabb Young Adult regénye, a Wolkenschloss! Már alig várom, hogy olvassam *-*

Megjelenési dátum egyelőre nincs, a jó hírt a kiadó válaszolta egy olvasói kérdésre, itt a forrás. Alább pedig a gyönyörű borító alatt a könyv fülszövegét is elolvashatjátok magyarul! A fordításért köszönet Szabó Krisztinának 🙂

Kerstin Gier – Wolkenschloss

Magasan a svájci hegyek közt található a Wolkenschloss, azaz a Fellegvár, egy impozáns, ám jobb napokat is látott hotel. Ott rendezik meg a híres újévi bált, és a világ minden tájáról érkeznek vendégek: a meseszép csillárok csak úgy ragyognak és a széles folyosók élettel telnek meg.

A tizenhét éves Fannynek a személyzet többi tagjához hasonlóan ég a keze alatt a munka, hogy luxuskörülményeket biztosíthasson a vendégek számára, ám rádöbben, hogy nem mindenki az, akinek mondja magát.

Milyen titkos tervek születnek a hímzett bársonyfüggönyök mögött? Tényleg az orosz oligarcha feleségének birtokában van a legendás Nadjeschda-gyémánt? És miért az épület homlokzatán mászik fel a jóképű Tristan ahelyett, hogy a lépcsőt használná?

Fanny hamarosan egy életveszélyes kaland kellős közepén találja magát, amely nem csupán a munkahelye, hanem a szíve elvesztésével is fenyeget.

Fordította: Szabó Kriszta | Köszönöm Szőnyi Borinak is a fordítást!


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading