A nap híre: Új sorozat készülhet a Bűbájos boszorkák világában!

A nap híre: Új sorozat készülhet a Bűbájos boszorkák világában!

6
Oszd meg!

Gyanítom, hogy sokunk nagy kedvence volt bő tíz évvel ezelőtt a Bűbájos boszorkák című sorozat, amikből mellesleg sok könyv is készült, ezek egy része itthon is megjelent. Nos, most úgy tűnik, egy új tévésorozatnak is örülhetünk.

Már tavaly pedzegette a The CW csatorna, hogy szeretnének egy feldolgozást. Akkor még arról volt szó, hogy előzmény sorozat lesz, ami 1976-ban játszódna, akár a Bűbájosok ősei is feltűntek volna benne. Nos, azóta szerencsére megjött az eszük.

A The CW berendelte a pilotot, ami azt takarja, leforgatják az első részt, és utána derül ki, hogy berendelik-e májusban a teljes sorozatot is.

A történet napjainkban játszódna, három lánytestvérrel a középpontban, akik egyetemi városban laknak, fiatalok, viccesek és bátrak – mellesleg megtudják magukról, hogy boszorkányok. A lányoknak fel kell fedezniük az erejüket, legyőzniük a démonokat és megerősíteni a családi köteléküket, hogy boldogok lehessenek.

Ami fontos, hogy a hírek szerint nem Halliwellékről szól a sztori, tehát egy másik testvértrió lesz a középpontban.

Így akár az eredeti főszereplők, Shannen Doherty, Alyssa Milano, Rose McGowan és Holly Marie Combs is megismételhetik kultikus karaktereiket. A The CW-n a 90210 és a Melrose Place is hasonló adaptáció volt, mindkettőben feltűntek régi szereplők.

A csatorna kiemelte, hogy ők mindenképpen egy feminista verzióban képzelik el a sorozatot. Ezügyben adott szót a felháborodásának Holly Marie Combs, kiemelve, hogy az eredeti sorozat is épp elég feminista volt, amivel mellesleg egyetértek. 1998-ban, amikor elstartolt, nem volt sajnos gyakori, hogy Buffy kivételével lányok mentsék meg a világot.

Ami engem illet, nagyon örülök a hírnek, mert hatalmas kedvencem volt a sorozat annak idején, és annyira szuper világot teremtettek meg, hogy kíváncsian várom az újabb boszorkányok történeteit.

1770 <- Az összes oldalletöltés 3 <- A mai adatok
1770 <- Az összes oldalletöltés 3 <- A mai adatok

6 Hozzászólások

  • Varázsvilágban vagyunk. Szellemként simán visszatérhet, hogy mentorként segítse a lányokat 🙂 Vagy akár őrangyalként, mint Leo.

 1. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy hangulatban mennyire fog hasonlítani az eredetire, mert az nagy kedvencem a mai napig, bármikor képes vagyok leragadni előtte, ha megy a tévében. 🙂 Már meg sem tudom mondani, hányszor láttam az egész sorozatot.
  Nyilván nem szárnyalja túl az eredetit ez sem, mint semelyik folytatás, de attól még lehet belőle egy jó sorozat, mert maga a megteremtett világ jól ki lett dolgozva, és még bőven lehet benne potenciál. Sok múlik majd a főszereplőkön is, mert nagyon kellene, hogy szimpatikusak, és egyediek is legyenek. Az eredeti sztoriban mindegyik karaktert másért lehetett szeretni, mert mindegyikükben volt valami különleges. 🙂 Remélem minél hamarabb jönnek ki új infók, mert kíváncsi vagyok rá, hogy kire számíthatunk visszatérő szereplőként, én pl bárkinek örülnék, a régi szereplők megjelenésével mindig bejön egy kis nosztalgia, ami sosem árt. 🙂
  (Ui: nem tudom, miért van, de nekem napok óta nem jön be a media addict oldalad :/ mindig átirányít egy oldalra, aminek a tetején az van, hogy Index of/ meg egy hosszú lista mindenféle linkekkel… nem tudom, hogy ez az én gépem hibája-e, de ez az oldal simán bejön )

  • Sajnos nem tudom mi lehet a gond, néha nekem is csinál ilyet. Ilyenkor egy frissítés, és már működik is, de attól még elég idegesítő a dolog. Remélem helyrejön, vagy elmúlik 🙁

   A régi szereplőknek én is nagyon örülnék, tök jó mentorok lehetnének. Kár, hogy (egyelőre?) mindannyian elutasítónak tűnnek 🙁

 2. Igen, sajnos nem úgy tűnik, mintha nagyon rajonganának a dologért. Pedig tőlük a sikert már semmi nem tudja elvenni. 🙂