Íme, 5 friss megjelenési hír a Könyvmolyképző Kiadótól

Íme, 5 friss megjelenési hír a Könyvmolyképző Kiadótól

0
Oszd meg!

Észrevettétek, hogy a Könyvmolyképző Kiadó mennyire aktív molyon? 🙂 Most az olvasói kérdésekre adott válaszaikból csemegéztem öt érdekes információmorzsát. Íme!

– 2018-ban érkezik a Never, never trilógia lezáró kötete, és két regényt is ígértek Colleen Hoovertől. Az már korábban kiderült, hogy az egyik az Ugly Love, de vajon melyik lehet a másik? 🙂 (Forrás)

– A kiadó végül átvette A fájdalom szépsége sorozatot a megboldogult Ulpius Kiadótól. A trilógia utolsó része idén, vagy jövőre érkezhet. (Forrás)

– A Szeress, ha hazudok is trilógia rajongóinak picit várniuk kell, az utolsó kötet, a Thief – Tolvaj ugyanis csak jövőre érkezik. (Forrás)

– Jövőre jön az új Grisha kötet! Igaz, nem a Grisha trilógia lezárása érkezik, hanem a Grisha világában játszódó Six of Crows, ami pokolian népszerű Amerikában. (Forrás)

– Te is várod az Üvegtrón és a Csontváros színezőt? Nos, akkor most pici szomorú hír következik: olvasói kérdésre adott válaszok alapján egyelőre nem tervezi a KMK a hazai kiadást. De az írónők regényei folyamatosan érkeznek! (Forrás)

2258 <- Az összes oldalletöltés 3 <- A mai adatok

Nincs hozzászólás