Közös könyvadaptációban Selena Gomez, Ansel Elgort és Harry Styles?

Már itthon is megjelent Donna Tartt Pulitzer díjas regénye, az Aranypinty. A történet főhőse Theo Decker, aki tizenhárom évesen túlél egy katasztrófát, de egyedül marad. Egy gazdag család befogadja, de hiába él a Park Avenue-n a gazdagok világában, nem lel otthonra. Egy varázslatos festmény pedig az alvilághoz sodorja…

Az Aranypinty hatalmas népszerűségnek örvend leginkább Amerikában, így nem is meglepő, hogy elkészül az adaptáció belőle. A filmet a WB kreálja, és 40 millió dolláros büdzsével gazdálkodhatnak.

Az EW jelentése szerint a főszerepet Ansel Elgort kapta, ő alakíthatja majd Theót. Igazán szuper választás, ugye?

Több színésszel is folyik a tárgyalás, például Selena Gomezzel, aki nemrég New Yorkban járkált Az Aranypinty egy példányával.

A hírek szerint az ex-One Direction tag Harry Styles is nagy esélyes, méghozzá Boris szerepére, aki a főhős legjobb barátja, de egyesek szerint Theo szerepét is bezsebelheti. Bizony, ő is komolyan építgetné a színészi karrierjét.

Ennyiből is érződik, hogy még nincs végleges szereposztás, leginkább Selena és Harry szereplése kétséges, Ansel Elgort viszont már végleges befutónak tűnik. Isteni lenne, ha mindhárman benne lennének a filmben, ugye? Én az utóbbiért drukkolok, bízzunk a legjobbakban!

* Kíváncsi lettél Az Aranypintyre? Klikk ide a könyv infókért *