Perzselő csók címmel jön itthon Jennifer L. Armentrout új regénye!

Perzselő csók címmel jön itthon Jennifer L. Armentrout új regénye!

0
Oszd meg!

Luxen rajongók, készen álltok? Mert 2017 őszén egy új Jennifer L. Armentrout YA könyvsorozattal erősít a Könyvmolyképző Kiadó!

A White Hot Kiss – magyar keresztségben Perzselő csók – még ősszel érkezhet Komáromy Zsófia fordításában. A kötet a Goodreadsen 4.29-es csilagozási átlaggal bír, ami nagyon menő. A sorozat három részből, és egy előzménykötetből áll.

Alább megnézheted a Perzselő csók eredi borítóját (a magyar még nincs leleplezve), illetve a fülszöveget.

Jennifer L. Armentrout – Perzselő csók

Az első csók az utolsó lehet.
A tizenhét éves Layla nem vágyik másra, csak normális életre. Szeretne beilleszkedni az iskolában, és rendes randira menni a dögös Zayne-nel, akibe egy örökkévalóság óta bele van zúgva. Az a gond, hogy Zayne úgy bánik Laylával, akár a kishúgával – ráadásul a lány élete csöppet sem normális. Layla félig démon, félig gorgó, és olyan képességekkel rendelkezik, mint senki más. És bár Zayne őrző, azaz a gorgók közé tartozik, akiknek feladata a démonok levadászása és az emberek védelme, Layla csókja megölne bárkit, akinek lelke van – beleértve Zayne-t is.

Aztán a lány megismerkedik Rothtal: a tetovált, pokolian szexi démonnal, aki azt állítja, hogy minden titkát ismeri. Layla tudja, hogy távol kéne tartania magát tőle, de nehéz ellenállni a kísértésnek, amikor ezzel a fiúval végre nem akadály a csókolózás. Ha megbízik Rothban, azzal végleg tönkreteheti az esélyeit Zayne-nél, miközben árulónak bélyegezheti az őrzők családja, akik felnevelték. Ám miután Layla egy erőszakos démon-összeesküvés kellős közepén találja magát, az ellenség csókja egyszeriben semmiségnek tűnik a közelgő világvégéhez képest.

1637 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

Nincs hozzászólás