Elég nagy csalódás az új John Green regény borítója…

Elég nagy csalódás az új John Green regény borítója…

2
Oszd meg!

Már hat éve, hogy megjelent a Csillagainkban a hiba, azóta várjuk, hogy John Green új regénnyel rukkoljon elő. Nos, 2017. október 10.-én érkezik Amerikában az újdonsága, a Turtles all the way, és a Gabo kiadó megerősítette, hogy igyekeznek ők is hamar kiadni.

Ma a Godd Morning America leleplezte a Green könyv borítóját. Egyelőre csak ilyen pici méretünk van, de legalább látható a borító.

Szerintem nem lett a legjobb, nekem abszolút nem tetszik, úgyhogy reménykedem benne, hogy a Gabo Kiado olyan saját borítót tervez a kötethez, ami illeszkedik az Alaska nyomában, a Papírvárosok, a Katherine a köbön és a Csillagainkban a hiba designjához.

Update: befutott a jó minőségű verzió is.

942 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
942 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Nekem speciel nincs semmi bajom vele, szerintem jók ezek a minimalista borítók is. Persze jó hogyha az itthoni kiadás illeszkedik az előző kiadásokhoz, de nekem már elegem van a sok csicsa csilli villi amerikai borítóból.

    • Persze, ez teljesen ízlés kérdése. És erre is láttam egy csomó pozitív reakciót. Akárcsak a zene, a borító tetszési faktora is nagyon ízlés kérdés 🙂