Íme, 10 Finch tipp a Veled minden hely ragyogó filmhez

Íme, 10 Finch tipp a Veled minden hely ragyogó filmhez

5
Oszd meg!

Két dolgot már régóta tudunk. Azt, hogy film készül a Veled minden hely ragyogó regényből, méghozzá Elle Fanning főszereplésével. A munkálatok pedig lassan elkezdődnek, olyannyira, hogy jelenleg is gőzerővel keresik Finnt, a jóképű férfi főhőst.

Az utóbbi hetekben az írónő, Jennifer Niven játékot hirdetett, amiben az olvasóival együtt kutatta a tökéletes Finchet. Végül kialakult egy top 10-es lista, amit Niven átad a producereknek. Az írónő megerősítette, hogy ez a lista nagy befolyással bírhat a kiválasztás során, mert a film készítői is azt szeretnék, ha Finchet olyan színész játszaná, akivel a könyv népes rajongótábora is elégedett lehet.

A top5 színész Niven ígérete szerint mindenképpen nagy sansszal indul, és döntő tényező lesz majd az is a végleges Finchnél, hogy mekkora a kémia Elle Fanninggel De persze azt ne vegye senki biztosra, hogy innen kerül majd ki a végső győztes is.

A listát nézve tényleg tökéletes Finch jelölteket látni, de részemről Cole Sprouse a nyerő, szerintem ezt a szerepet egyenesen neki szánták az égiek. Kérdés, hogy egyáltalán akarja-e, és a Riverdale sorozata mellett beférne-e az idejébe. No nem húzom a szót, íme az írónő, és az olvasói Finch jelöltjei.

#1 – Stefan Anargus

#2 – Cole Sprouse

#3 – Jonah Hauer-King

favourite spot

A post shared by Jonah Hauer-King (@jonahhauerking) on

#4 – Asa Buterfield

Hands down one of my favourite shoots. Big up @mitchellmccormack for @daman_magazine coming soon

A post shared by Asa Butterfield (@asabopp) on

#5 – Timothée Chalamet és Darryl Dale (holtverseny alakult ki)

another shot by @craigmcdeanstudio for @interviewmag

A post shared by Timothée Chalamet (@tchalamet) on

A post shared by Darryl Dale (@darryltdale) on

#7 – Nick Robinson

It's coming… Get ready. Tonight was the first of many upcoming screenings of #everythingeverything

A post shared by Nick (@therealnickrobinson) on

#8 – Charlie Heaton

📸 @maximeimbert

A post shared by Charlie Heaton (@charlie.r.heaton) on

#9 – Ferdia Walshpeelo

#10 – Miles Heizer

📷 by Hedi Slimane 😭 for the new "issue" of VMAN which is out now so.. go buy it

A post shared by miles heizer (@younggoth) on

1673 <- Az összes oldalletöltés 3 <- A mai adatok

5 Hozzászólások

  1. Részemről abszolut Cole a nyerő! A Riverdale óta imádom, amit csinál, és nem kérdés, hogy megérdemelne egy mozis főszerepet is. Persze csak akkor, ha összefér a sorozatos szerepével, mert Jughead-et nem szeretném, ha hanyagolnák.:)
    Nick Robinson szerintem most elég felkapott, bírom is, de a Minden, minden szerepe után nem hiszem, hogy még egy adaptációhoz kiválasztanák.
    Miles Heizert ismerem még, de őt nem tartanám lehetségesnek.

    • Robinson már eddig is sok adaptációban volt, márciusban jön a Simon és a homo sapiens lobbiban is 🙂 Nagyon bízom benne, hogy Cole győz, annyira szuper lenne. Sokan forgatnak filmeket sorozatok mellett, “csak” időbeosztás kérdése 🙂

  2. Szerintem is vagy Cole-nak, vagy Asa Buterfield-nek kéne kapni a szerepet. Imádom őket, ráadásul úgy érzem nekik találták ki ezt a karaktert. Már nagyon várom a filmet, ez a kedvenc könyvem