Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A Vámpírnaplók hősnőjével erősít a The Originals ötödik évada

A napokban három szuper hír is érkezett a Vámpírnaplók spin-off, a The Originals háza tájáról. Most ezeket szedtem egy csokorba. Ó, és ne feledjétek, a The Originals regények is megjelentek már Amerikában, ezekről itt találtok információt.

Az első, és legfontosabb: egy jól ismert Vámpírnaplók szereplő fog feltűnni az ötödik évad első részében. Ő nem más, mint Candice King, vagyis Caroline. És ugye ott van a tagadhatatlan vonzalom Caroline és Klaus között… A Vámpírnaplók finálé fényében ugye nem csak én remélem, hogy összejönnek?

A Josht alakító Steven Krueger már régóta a sorozat szereplője, de eddig csak néha tűnt fel. Most viszont megkapta az állandó szereplő titulust, ami azt jelenti, hogy akár az összes részben láthatjuk őt. Josh a sorozat egyik legszimpibb karaktere, és nem csak azért, mert meleg. Kíváncsian várom, mit tartogatnak neki az írók a folytatásra.

Az ötödik évadra időugrás várható, így búcsút kell intenünk Summer Fontanának, aki tök jól hoza a gyerek Hope-ot. Mostantól a 17 éves Danielle Rose Russel alakítja a tinédzser Hope Mikaelsont. Danielle még nem túl ismert, de könyvadaptációkban már jártas, ő a Csodácska egyik főhőse.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading