Itt a hír, aminek nagyon fognak örülni a Vámpírnaplók rajongói!

Itt a hír, aminek nagyon fognak örülni a Vámpírnaplók rajongói!

2
Oszd meg!

A Vámpírnaplók idén ért véget Amerikában a nyolcadik évadával, itthon viszont némi elmaradásban voltunk az eredeti részekhez képest. Ezt orvosolva az RTL Spike holnap be is mutatja a Vámpírnaplók hatodik évadát.

Az új részek minden szerdán 22.00-től lesznek láthatóak az RTL Spike műsorán. A szinkronban sajnos lesz egy szomorú változás is. Elena magyarhangja immáron nem Németh Borbála, hanem Sallai Nóra lesz. Öröm az ürömben, hogy Caroline-ként visszatér Molnár Ilona, aki az ötödik évadot a gyermeke születése miatt nem tudta elvállalni.

Bár L.J. Smith könyveihez már nem volt olyan sok köze a Vámpírnaplóknak, de tudom, hogy sokan szeretitek a sorozatot, így bízom benne, hogy lesz majd, aki örül a hírnek. Alább meg is nézhetitek a friss részekhez készült promó videót.

5802 <- Az összes oldalletöltés 4 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Örültem neki, mert a hatodik évadot szerettem, úgyhogy tegnap bele is néztem, de Elena szinkronja nem lett valami jó. Nem tudom, hogy miért kellett a csere, de eddig nem igazán győzött meg. Molnár Ilonának nagyon örülök, vele az igazi Caroline! 🙂

  2. Szerintem Sallai Nóra nem jó Elena! Németh Borbála kéne! Nem értem minek kellett ez most.
    Mindenesetre örülök, hogy Caroline-t újra Molnár Ilona szólaltatja meg! És a folytatásnak is örülök! Már nagyon vártam! Igaz már néztem korábban is feliratosan de szinkronnal az igazi! ❤❤❤❤💛❤