Ursula és Demóna lányai ha összecsapnak… – Ilyen lesz az Utódok 2!

Ursula és Demóna lányai ha összecsapnak… – Ilyen lesz az Utódok 2!

3
Oszd meg!

Már nem kell sokat várni az Utódok második részére! A film premierje 2017. július 21-én esedékes Amerikában, és előtte jön a könyvsorozat harmadik kötete is.

Mostanra már végre körvonalazódott, hogy miről is fog szólni az Utódok 2. Mal nehézkesen tud beilleszkedni, és elfogadni a királynői szerepet, így visszamenekül az Elveszettek szigetére, ahová követik őt a barátai, és a szuper szexi szerkóba bújt Ben herceg is, hogy visszahozzák a lányt.

Bent elrabolja Mal régi ellenfele, Ursula leánya Uma, és befenyíti a csajt: ha nem szerzik meg a tündér keresztanya pálcáját, baj lesz. Ami amúgy komoly dolog, mert elég egyértelmű, hogy a szigetet körülvevő varázslat megtörésén dolgoznak a gonoszok.

A történet elég érdekesnek tűnik, a milliő is nagyon rendben van. A legelőször kijött dal, a Ways to be Wicked ugyan nem lett kedvenc, de egyre lassan kezdem megszeretni. Alább utóbbi videóklipjét is megnézhetitek, sőt, egy trailert is a filmhez.

A klip amúgy a Gonosz királynői almáit körül forog, ami vélhetően most nem álomba ringat, hanem előhozza az ember vad oldalát. Kíváncsi leszek, hogy ez az almás cucc mennyire épül be komolyan a történetbe, vagy a videokliphez külön forgatták volna a jeleneteket? Ó, és az ilyet nem szoktam megfigyelni, de Dove Cameron szőke hajánál alul rettentő jól mutat a lila.

2760 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

  1. Én már nagyon várom biztos jó lesz a 2.rész is ☺
    Tetszik hogy mel karaktere a film elején dove stilusát is felhasználták ☺ de az ún fufrus frizura is tetszik jól áll Dove-nak . Az új dal klipje is jó lett tetszik a video koncepciója . És tetszett az is hogy Ben is kap egyet a gonosz almából és ő is ott áll ugy mond a gonosz oldalon .

  2. Nekem Dove valamiért nem szimpi, úgyhogy a trailert látva csak azt sajnáltam, hogy a többieknek (már megint) nem lesz annyi screentime-juk, mint neki :/

    • Na igen, ezt én is sajnálom, mert a többieket is csípem, de Mal elnyomja őket 🙁
      (Ezzel együtt nekem nincs gondom a színésznővel)