Sz, mint szűz?!?! – Behaltam az új LOL Könyv borítóján

Sz, mint szűz?!?! – Behaltam az új LOL Könyv borítóján

4
Oszd meg!

A napokban derült ki, hogy május végén jön az új LOL könyv, az Sz, mint szűz – erről itt olvashattok bővebben. A kiadó pedig közzé is tette a borítót. Én pedig csak lesek, tátott szájjal, és egyszerűen nem hiszem el amit látok.

Most komolyan, csak nekem nem tetszik ez a borító?

Az eredeti képet használta a LOL csapata, de Amerikában nagyon okosan levágták a lány fejét, odavarázsoltak neki egy cuki nyakláncot, és valahogy elegánsan és hitelesen sikerült megoldaniuk. No és a magyar kiadás?

Most őszintén… anélkül, hogy bárkit meg akarnék bántani. Így, hogy látom a lány arcát és azt a rengeteg sminket a szemén, iszonyú nehéz elhinnem, hogy még szűz. Azt pedig pláne, hogy szűz is akar maradni – márpedig erről szól a könyv. Tudom, durva és szemét előítélet, kissé szégyellem is magam miatta (és ezt halál komolyan mondom), de tényleg, első látszatra ez a borító nagyon nincs kapcsolatban a tartalommal.

És akkor ott van oldalt a virág és a lepke, amiet mintha csak odahányvt volna valaki. Értem én, fel akarták dobni a borítót, no de erre pont így volt szükség?

Persze, a tartalom a lényeg, és a Cinder & Ellát imádtam az írónőtől, így van egy olyan erős megérzésem, hogy ez a regény is ütős. Csak ez a borító nagyon nem győzött meg engem első blikkre. És most ezzel remélem nem bántottam meg senkit, nem az volt a célom, egyszerűen nem bírtam magamban tartani a gondolatokat…

3793 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Á, nyugi, nem vagy ezzel egyedül… a Lángra lobbant nyár után már feléledt bennem a remény, hogy onnantól a LOL-könyvek borítói majd javuló tendenciát fognak mutatni… de úgy tűnik tévedtem. :/
    Persze így is biztosan el fogom olvasni, mert az írónőtől a Szívzűrterápiát és a Cinder és Ellát is imádtam, de… de a borító akkor is fáj (mondjuk az az írónő többi könyvének magyar kiadásánál is… )

    • Több olyan LOL Könyv van, aminek szeretem a borítóját, szóval azért bennem van még bizodalom, de ez a borító…. Azért valahol örülök ám, hogy nem csak én érzek így. I’m not alone! 😀

  2. A borító nekem se tetszik igazán. Viszont nem értem miért ne akarhatna akár ez a lány szűz maradni? Ha valaki sminkel és szexisen öltözik attól még nem biztos, hogy szexelni készül. Persze zsákruciban smink nélkül kissebb a kísértés. 😀 Viszont a borítón a lányon nincs túlzásba vive a smink szerintem.

    • Halál komolyan mondom, hogy szégyellem magam, amiért ez jutott eszembe a kép láttán. De az az erős smink, a tekintet, az a ruha… Tudom, iszonyú rossz gondolat, olyan, ami nagyon nem viszi előre a világot (pláne így, hogy le is írtam). Szóval, ezen alaposan el kell gondolkodnom nekem is, mármint, saját magamról. Mert az nem a legjobb dolog, hogy ez volt az első gondolatom.