Most már hivatalos – Berendelték a 13 okom volt második évadát!

Most már hivatalos – Berendelték a 13 okom volt második évadát!

2
Oszd meg!

Eddig csak félig hivatalos bejelentések és sejtetések voltak, most viszont már biztosan tudjuk: jön a 13 okom volt második évada! Mindezt pedig az alábbi videóban jelentették be, nézzétek csak!

Eszerint bőven van még milyen történetet elmesélniük, amivel csak egyetérteni tudok, tényleg van még bőven tartalék a sztoriban. És persze azt se feledjük, hogy egy csomó kérdést hagyott nyitva az első évad, szuper, hogy azokra érkezhetnek válaszok.

Megtudtuk azt is, hogy ezúttal Brian Yorkey lesz már a showrunner, a második évad szintén 13 részből áll majd, és jövőre fog debütálni. A sztori leírásban pedig kiemelik, hogy a karakterek ráléphetnek a gyógyulás, felépülés útjára.

És mi lesz Hannah Bakerrel? Korábban a sorozat kreátora elárulta, a második évadban Hannah Baker is jelen lesz, mert a sorsa annyira összefügg a karakterekével, és a múltnak olyan fontos a szerepe a jelenben, hogy nem hagyhatják ki a lányt. Ennek pedig én csak örülni tudok – ahogy a második évadnak is.

5692 <- Az összes oldalletöltés 3 <- A mai adatok
5692 <- Az összes oldalletöltés 3 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Szuper hír! Remélem a második évad is annyira jó és minőségi lesz, mint az első volt, amit minden rész után legszívesebben azonnal folytattam volna. Annyit remélek csak, hogy Clayt nem Skye-jal hozzák össze, mert az a lány szerintem elég furcsa, és nem is illenek össze.

    • Hú, az tényleg fura páros lenne, Clay és Skye 😀
      Én is drukkolok ám, hogy megmaradjon a minőség.