Body Wrapper


www.autoalkatreszek24.hu

Elle Kennedy egy popsztár és az átlagos lány románcáról írt könyvet

Elle Kennedy még véletlenül sem ismeri azt a szőt, hogy pihenés. Az írónő hamarosan egy újabb különleges regénnyel jelentkezik Amerikában. Az új művét Jen Frederickkel közösen írta, méghozzá Erin Watt művésznévvel – akárcsak a nagyon sikeres The Royals sorozatát.

Shawn Mendes képe csupán illusztráció – Sokan így képzelték el magukban a főhőst

A When It’s Real 2017. május 30-án jelenik meg Amerikában, a középpontjában pedig Oakley Ford, a tini énekes szupersztár, híres mozisztárok gyereke, milliónyi sikító fangirl álma… és egy igazi bajkeverő. Annyi balhét követ el a srác, hogy döntenek a feje felett: szüksége van egy álbarátnőre, hogy rehabilitálja magát a világ előtt.

A másik hősnő Vaugh Bennett, egy csodálatos nővér, felszolgáló, tökéletes tanuló – a normális definíciója. Amikor neki kínálják fel a lehetőséget, hogy legyen Oakley barátnője neccesen, de igent mond, mert szüksége van a pénzre. Ahogy pedig azt ilyen esetben gondolhatjuk: a két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz…

Ez kétségkívül egy olyan regény, amiből már nagyon sokat olvashattunk, nincs benne sok új a nap alatt, de mégis, ismerve Elle Kennedy stílusát, szerintem a When It’s Real is egy csodálatos regény lehet. Remélem itthon is mielőbb megjelenik. Akár ezzel a különleges eredeti borítóval.