Mely regényéért a leghálásabb Chris Colfer? Elárulta!

Mely regényéért a leghálásabb Chris Colfer? Elárulta!

2
Oszd meg!

Öt éve kezdődött az egykori Glee-sztár, Chris Colfer számára az igazi kaland, akkor jelent meg ugyanis az első regénye, a Kívánságvarázslat. Most pedig az utolsó, hatodik kötetéhez ért a sorozat.

A The Land of Strories: Worlds Collide-ban Connor és Alex még utoljára visszatér a varázsvilágba, hogy rendbe tegyék a dolgokat.

Messzemenően ezt a könyvemet volt a legnehezebb megírnom. Nem csak azért, mert hajtottam magam, hogy megfeleljek az olvasók elvárásainak, hanem mert meg akartam felelni a prológusban leírtaknak is. Nagyon hálás vagyok, hogy egy ilyen sikeres könyvsorozat szerzője lehetek, ez életem legcsodásabb élménye” – nyilatkozta az EW-nek. Utóbbi pedig nagy szó, hiszen a Glee sorozatban nyújtott szerepléséért Golden Globe díjat is nyert.

A hatodik kötet Amerikában 2017. július 11-én jelenik meg, alább megnézhetitek a borítót. Nálunk a sorozat második kötete érkezik idén a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában.

776 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

 1. Még nem olvastam a könyveit, de nagyon szeretném minél előbb. A Glee-ben is szerettem Christ, és azóta is követem, remélem a színészetet sem hagyja abba.

  • Szerintem érdemes elolvasni, nagyon szuper 🙂
   A színészetet sem hagyja abba, új sorozaton dolgozik:
   “Pilotszkript: Indigo – csatorna nélkül (gyártó: Sonar Entertainment), készítő, főszereplő és rendező: Chris Colfer. Scifi dráma az ‘Indigo’ gyerekek rejtélyes világáról – ők azok, akiket félrediagnosztizálnak, de hiszik, hogy különleges képességekkel rendelkeznek. És persze sötét erők dolgoznak azon, hogy kihasználják ezen képességeiket.”
   Forrás: Sorozatjunkie