Így népszerűsíti az olvasást a Shadowhunters Clary-je!

Így népszerűsíti az olvasást a Shadowhunters Clary-je!

2
Oszd meg!

Emlékszem, amikor először megláttam Katherine McNamarát a képernyőn a The Fosters sorozatban, már ott sem volt szimpatikus, és nagyon nem örültem, amikor Clary lett a Shadowhuntersben. Aztán kábé az évad végére megkedveltem a lányt, igaz, ehhez kellett a közösségi médiában kialakult pozitív kép is róla.

Most pedig, hogy kiderült, McNamara még olvasni is szeret, máris hatalmas a szeretetet. A színésznő is csatlakozott a Magic of Storytelling kampányhoz, amiben hírességek támogatják az olvasást. (Bővebben itt olvashattok erről).

A színésznő elárulta azt is, miként érez az olvasás iránt: “Azért szeretek olvasni, mert olyan sok világba elmenekülhetek, és olyan sok mindent megtanulhatok az életről úgy, hogy nem a sajátomat élem“. Azt hiszem, hasonlót mindannyian éreztünk már!

A véleményét az alábbi kép társaságában osztotta meg, amin a kedvenc könyvei láthatóak. Arról pedig, hogy tényleg szeret olvasni az Instagram oldalán is megbizonyosodhatunk, pár napja ugyanis ezt a képet posztolta, amin szintén olvas. Szerintem nagyon menő, hogy csatlakozott a kampányhoz, és népszerűsíti az olvasást is. Csak így tovább!

2802 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
2802 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. A könyv címe Beowulf es nem Heaney írta, csak fordította mivel az eredeti szöveg óangol. De a témára visszatérve, nekem soha nem volt szinptaikus ez a lány, pedig annyi sorozatba tolták be pár részre, de soha nem sikerült megszeretnem. A Shadowhunterst is elkezdtem, de nem birtam elviselni a hisztijeit 🙁 az hogy a olvasást próbálja népszerűsíteni nemes cél, és a Beowulf sem egy egyszerű olvasmány

    • Köszi a jelzést, javítom a hibát. Ismerős volt nekem is, hogy Beowulf, de betudtam annak, hogy farkasos könyv 🙂
      Az első évadban tényleg hisztis volt a csaj, a másodikban már szerethetőbb. De tökéletesen átérzem, amit te, nekem se volt szimpi korábban, pl. a The Fostersben is rühelltem a csajt.