Öt gondolat a Tizenhárom okom volt új trailerje kapcsán

Öt gondolat a Tizenhárom okom volt új trailerje kapcsán

2
Oszd meg!

Ma a Netflix megosztott végre egy új és hosszabb trailert a Tizenhárom okom volt könyv adaptációjához. A trailert alább csatoltam, mellékelve a gondolataimmal, amiket a trailer keltett bennem.

#1 – Szimpatikusak a főszereplők

Amikor jöttek a casting hírek, és csak a képeket néztem, kicsit úgy voltam vele, “ajj, mi lesz itt?“, de mostanra már teljesen meggyőztek a színészek, jó lesz ez.

#2 – Miért nem akkor mondtad ezt nekem, amikor éltem?

0:16-nál van egy érdekes Hannah jelenet, ami azt sejteti, hogy Hannah a halála után nem csak a kazettákon lesz hallható, hanem ott is lesz a jelenetekben, amíg Clay hallgatja a kazettákat. Nem tudom, hogy ez így mennyire lenne jó ötlet, de persze ez csak teória.

#3 – Kate Walsh egy zseni

Eddig is tudtuk, hogy Walsh zseniális, de ez a pár pillanat a trailerben egyszerűen zseniális. Gyászoló anyaként borzasztóan jó lesz, ezt már most látni

#4 – Tetszik az atmoszféra

Netflix sorozatról van szó, tehát nem kéne meglepnie a dolognak, de akkor is meg kell említeni: zseniálisan van tálalva az egész. A kisváros bizsereg és él, már a trailerben sok helyszínt kapunk, és a kazettás dolog retrósága tökéletesen működik a képernyőn.

#5 – Csak azért ölte meg magát, mert figyelemre vágyott?!

A könyv rajongói és utálói között vérre menő vita megy arról, hogy “volt-e oka megölnie magát a lánynak“. Sokak szerint nem történt vele olyan súlyos dolog, hogy tényleg el kelljen dobnia az életét.

Szerintem pedig a könyvben bőven érthető volt a dolog, de vékony a mezsgye, úgyhogy nagyon kíváncsi leszek, hogy a sorozatban ez miként jön majd le. A trailer alapján sajnos egyelőre úgy fest, mintha csak azért ölte volna meg magát, mert figyelemre vágyott – remélem a sorozat más képet mutat.

1948 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
1948 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Huh, ez érdekes lesz… 😀 Én már évek óta, vagyis mióta elolvastam kígyót, békát kiáltok rá úton-útfélen, de mivel maga az alapsztori tényleg nem volt rossz, lehet adok egy esélyt a sorozatnak. Már csak azért is, mert az univerzum nagyon üzenget itt nekem azzal, hogy pont a szülinapomon lesz a premierje, és hogy minden kedvenc bloggerem így rá van pörögve. (De amúgy jó érzés tudni, hogy nem csak én nem szeretem, mert eddig teljesen azt hittem, bennem van a hiba 😀 )

    • Én nagyon szeretem a könyvet 🙂 Viszont nézz fel mondjuk a molyra, sok negatív véleményt találsz majd. Nagyon megosztó könyv.
      Szerintem nézd meg a sorozat első részét, ha meggyőz, jöhet a többi is 🙂