Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Öt gondolat a Tizenhárom okom volt új trailerje kapcsán

Ma a Netflix megosztott végre egy új és hosszabb trailert a Tizenhárom okom volt könyv adaptációjához. A trailert alább csatoltam, mellékelve a gondolataimmal, amiket a trailer keltett bennem.

#1 – Szimpatikusak a főszereplők

Amikor jöttek a casting hírek, és csak a képeket néztem, kicsit úgy voltam vele, „ajj, mi lesz itt?„, de mostanra már teljesen meggyőztek a színészek, jó lesz ez.

#2 – Miért nem akkor mondtad ezt nekem, amikor éltem?

0:16-nál van egy érdekes Hannah jelenet, ami azt sejteti, hogy Hannah a halála után nem csak a kazettákon lesz hallható, hanem ott is lesz a jelenetekben, amíg Clay hallgatja a kazettákat. Nem tudom, hogy ez így mennyire lenne jó ötlet, de persze ez csak teória.

#3 – Kate Walsh egy zseni

Eddig is tudtuk, hogy Walsh zseniális, de ez a pár pillanat a trailerben egyszerűen zseniális. Gyászoló anyaként borzasztóan jó lesz, ezt már most látni

#4 – Tetszik az atmoszféra

Netflix sorozatról van szó, tehát nem kéne meglepnie a dolognak, de akkor is meg kell említeni: zseniálisan van tálalva az egész. A kisváros bizsereg és él, már a trailerben sok helyszínt kapunk, és a kazettás dolog retrósága tökéletesen működik a képernyőn.

#5 – Csak azért ölte meg magát, mert figyelemre vágyott?!

A könyv rajongói és utálói között vérre menő vita megy arról, hogy „volt-e oka megölnie magát a lánynak„. Sokak szerint nem történt vele olyan súlyos dolog, hogy tényleg el kelljen dobnia az életét.

Szerintem pedig a könyvben bőven érthető volt a dolog, de vékony a mezsgye, úgyhogy nagyon kíváncsi leszek, hogy a sorozatban ez miként jön majd le. A trailer alapján sajnos egyelőre úgy fest, mintha csak azért ölte volna meg magát, mert figyelemre vágyott – remélem a sorozat más képet mutat.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading