Különleges borítókat kapott Jus Accardo Denazen sorozata Franciaországban

Különleges borítókat kapott Jus Accardo Denazen sorozata Franciaországban

0
Oszd meg!

Franciaországban is megjelent Jus Accardo Denazen sorozata, ott viszont teljesen más borítót kapott. (Nálunk is az eredeti, amerikai kiadás borítóival kapható a sorozat). Eddig két kötet jelent meg Franciaországban a sorozatból, lent a borítókat is megnézhetitek nagy méretben.

A sötétebb tónusú színek helyett itt vidámabb, vibrálóbb színek kaptak kiemelt szerepet, más a cím betűtípusa is, plusz a modelleket is lecserélték. Utóbbi mondjuk kár, leginkább a srác nem hasonlít a könyvben leírtakhoz.

Ami számomra a legkülönlegesebb a borítón, a madárraj, noha nincs sok köze a történethez. Szerintem jól mutat az összhang, ha nem szerettem volna bele az eredeti borítókba, ez is bejönne.

Ha már szóba hoztam, a sorozatot továbbra is nagyon ajánlom elolvasásra. Egy X-men-szerű történet ez, ahol különleges képességeik vannak az embereknek.

Kale bárkihez ér hozzá, elporlad, és emiatt egy gonosz szervezet gyilkológépnek használja. Ekkor ismerkedik meg a lánnyal, aki hozzá tud érni a sráchoz, egymásba szeretnek, de innen jönnek csak az izgalmak. Eddig két kötet, és egy kiegészítő jelent meg itton, a harmadik nagyregény várhatóan év végén érkezik.

* Kíváncsi lettél? Ide kattintva megrendelheted a sorozatot *

1273 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
1273 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

Nincs hozzászólás