Jön a Sötét elmék film – Íme, a főszereplők!

Jön a Sötét elmék film – Íme, a főszereplők!

1
Oszd meg!

Bár a legutóbbi Young Adult disztópia feldolgozások nem voltak túl sikeresek, továbbra is nagy erőkkel keresik Az Éhezők viadala méltó utódját. Legközelebb Alexandra Bracken Sötét elmék sorozata próbálhatja meg becsábítani a nézőket a mozikba.

A produkció már egész jól áll, több főszereplőt meg is találtak már. Alább megnézhetitek, hogy eddig kiket castingoltak, illetve csatoltam a regény magyar borítóját és fülszövegét is, hogy a történetet is megismerhessétek. Íme!

Alexandra Bracken – Sötét elmék

Egy ​nap titokzatos betegség üti fel a fejét, mely a tizenéves gyerekeket támadja. A kór gyorsan terjed, és félelmetes pusztítást végez. Csak kevesen maradnak életben. Ám amikor kiderül, hogy a megmaradt fiatalok mellékhatásként különleges, de egyben veszélyes képességekkel rendelkeznek, megkezdődik a „rehabilitációs táborokba” gyűjtésük, ahol kutatók és orvosok dolgoznak azon, hogy a gyerekek újra egészségesek legyenek.
Úgy tűnik, minden a legnagyobb rendben megy, hisz az elnök fiát már meggyógyították. És bár a közvélemény úgy tudja, hogy ezeket a helyeket a gyerekek megmentésére hozták létre, valójában kegyetlen eszközökkel próbálják féken tartani őket.

Ruby szintén túlélte a betegséget, így nála is megjelent egy képesség, amely talán mind közül a legveszélyesebb. És képtelenek uralni. Tízéves volt, mikor Thurmondba, a legkegyetlenebb táborba hurcolták.

Az évek teltek, a napok egyformák voltak, és nem volt semmi remény, hogy egyszer majd kiszabadul Ám egy nap az egyik ápolónő segítségével sikerül elmenekülnie, de hamar kiderül, hogy a nőben sem bízhat, így egyedül kell boldogulnia. Útközben találkozik Liammel, Charlesszal és Suzuméval, akik szintén táborlakók voltak egy másik városban. Közösen indulnak el, hogy megtalálják East Rivert, ami a szóbeszéd szerint az egyetlen biztonságos menedéket jelentheti a szökött gyerekeknek.

Az út során Ruby és Liam egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Ám amikor elérik az East Rivert, kiderül, hogy semmi sem olyan, amilyennek látszik.

Amandla Stenberg – Ruby

Harris Dickinson – Liam

Miya Cech – Suzume

Skylan Brooks – Chubs

Mandy Moore (még nem tudni kit alakít)

3599 <- Az összes oldalletöltés 5 <- A mai adatok
3599 <- Az összes oldalletöltés 5 <- A mai adatok

1 hozzászólás

  1. Lehet, hogy én olvastam felületesen, de Rubyt nem négernek képzeltem el. Többször említi, hogy hosszú haja a vállára omlott, vagy Liam játszadozott a copfjával, vagy hogy összecopfolta hosszú haját. Nekem ezek a mozdulatok valahogy egyenes hosszú hajhoz illettek, és egyáltalán nem barna bőrűnek képzeltem el. Ha pedig említette, akkor bocsánat. A másik, pedig a trailer alapján pontosan mi is Ruby képessége? Tűzzel játszik? Jól láttam?? Na nemár, az nagyon nagy bullshit lenne…..