Íme, az Oblivion 3. – Feledés magyar borítója!

Íme, az Oblivion 3. – Feledés magyar borítója!

2
Oszd meg!

Tegnap érkezett a nagy hír, tavasszal megjelenhet a harmadik Oblivion kötet, az Opál Daemon szemszöge. Most befutott a borító is!

Maradt az originál kép Pepéről, mindössze a háttérszín változott, rózsaszínes tónusúra. Nekem bejön, remélem ezzel nem vagyok egyedül. A borító alatt megtaláljátok a könyv fülszövegét is.

Jennifer L. Armentrout – Oblivion 3. – Feledés

Amikor elszántam magam arra, hogy bizonyítsam az érzéseimet, komolyan beszéltem. Katy soha többé nem kételkedhet bennem – és most, hogy túljutottunk a zökkenőkön, újra és újra fellobbannak köztünk a lángok.

Csakhogy még én sem védhetem meg a családtagjaimat, ha eltökélik, hogy kiszabadítják a szeretteiket.

Mindazok után, amiken keresztülment, Katy sem ugyanaz már, mint azelőtt. Még mindig változik, és fogalma sincs, mi lesz a folyamat vége. Lépésről lépésre fedezzük fel az igazságot, és amikor szembekerülünk a hibridek vizsgálatára és kínzására kiépült titkos kormányzati szervezettel, ráébredünk, hogy nincsenek határok.
A halál a mindennapjaink része lett. Onnan kapunk segítséget, ahonnan a legkevésbé várnánk, és a barátainkról is kiderülhet, hogy halálos ellenségeink – de nem fordulunk vissza.

Akkor sem, ha az eredmény örökre összetöri a világunkat.

3940 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok
3940 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Szaisztok. Érdeklődni szeretnék, hogy esetleg nincs-e meg nektek angolul PDF vagy epub formátumban, mivel már nagyon szeretném elolvasni ezt a részt is, de sehol nem találtam eddig. Ha esetleg meglenne átküldenétek. Előre is köszi a választ 😀