Nem túl szépek a Luxen sorozat olasz borítói…

Nem túl szépek a Luxen sorozat olasz borítói…

2
Oszd meg!

Szegény olasz Luxen rajongók… Az ottani kiadó saját borítókat kreált Jennifer L. Armentrout Luxen sorozatához, a végeredmény pedig szerintem bőven alulmúlt minden várakozást. Legalábbis, magyar szemmel – hátha ott ez a menő.

Ami a legszembetűnőbb, hogy ha csak a borítóra nézek, azt hinném, ezek vámpíros könyvek. Eszembe nem jutna, hogy ez a könyvsorozat egy földönkívüli srác, és egy földi lány szerelmét hivatott bemutatni. És akkor az olyan apróságokra ne is gondoljunk, mint hogy a Shadows-on kék (!) Dawson szemének a színe…

Ha csak önmagukban nézem a borítót, akkor pár részletében még tetszene is. Szeretem, ha szürke modelleket színes környezetbe varázsoljuk, de itt a tipográfia elég amatőr, túl közeliek az arckivágások… Ráadásul sikerült egy olyan lányt találniuk, aki még kevésbé szimpatikus, mint az eredeti borítókon lévő (mondjuk ez valahol teljesítmény).

Alább megnézhetitek a sorozat olasz borítóit. Kíváncsian várom a véleményetek, mert az is simán lehet, hogy csak nekem nem tetszenek. A lényeg pedig úgyis az, hogy nálunk szerencsére az eredeti borítókkal kapható a sorozat.

4710 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Nekem nagyon nem tetszik. Az eredeti sokkal jobb. Egyet értek. Tenyleg ugy nez ki mintha vmi vampiros sorozat lenne… Szerencsére nalunk az eredeti borito van.

  2. Tényleg elég vámpíros.. Bár az Originre már kezdtek bele jönni és az Opposition már majdnem meghaladja a Luxen borítók mércéjét.