Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Rázós könyv a láthatáron – A Könyvmolyképzőnél jön a All the Ugly and Wonderful Things

Egy újabb nagyon különleges regénnyel gazdagodik a Könyvmolyképző Kiadó. (Forrás) Bryan Greenwod könyve, az All the Ugly and Wonderful Things igencsak megosztotta az olvasóközönségét. Nagyon tabu témákat feszeget a mű, éppen emiatt egyértelműen a Rázós Könyvek sorozatba passzolna majd.

all-the-ugly-and-wonderful-things

A történet női főhőse, Wawy, egy megtört lelkű kislány, akinek az apja drogdíler, az anyja őrült és függő, ezért ő törődik a kisöccsével is. A semmi közepén élnek, a kislány szörnyű sebeket őriz, azt sem tűri, ha hozzá érnek.

Wawy 8 évesen megismeri Kellert, egy motoros srácot, akinek hatalmas a szíve, és nagyon gondoskodó. Összebarátkoznak, hat évvel később, amikor Wawy 14 éves lesz, már érzik, hogy ez köztük szerelem…

A hatalmas korkülönbség mellett adott is a kérdés, ez most pedofília? El lehet-e ítélni a férfit, amiért beleszeret kvázi egy kislányba? És eleve a lány mennyire tekinthető „kicsinek” úgy, hogy kábé ő neveli fel az öccsét? Nem csoda, hogy odakint felkavarta a könyv az állóvizet, gyanítom, ez itthon is így lesz. Alig várom, hogy elolvassam.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading