Rázós könyv a láthatáron – A Könyvmolyképzőnél jön a All the Ugly...

Rázós könyv a láthatáron – A Könyvmolyképzőnél jön a All the Ugly and Wonderful Things

7
Oszd meg!

Egy újabb nagyon különleges regénnyel gazdagodik a Könyvmolyképző Kiadó. (Forrás) Bryan Greenwod könyve, az All the Ugly and Wonderful Things igencsak megosztotta az olvasóközönségét. Nagyon tabu témákat feszeget a mű, éppen emiatt egyértelműen a Rázós Könyvek sorozatba passzolna majd.

all-the-ugly-and-wonderful-things

A történet női főhőse, Wawy, egy megtört lelkű kislány, akinek az apja drogdíler, az anyja őrült és függő, ezért ő törődik a kisöccsével is. A semmi közepén élnek, a kislány szörnyű sebeket őriz, azt sem tűri, ha hozzá érnek.

Wawy 8 évesen megismeri Kellert, egy motoros srácot, akinek hatalmas a szíve, és nagyon gondoskodó. Összebarátkoznak, hat évvel később, amikor Wawy 14 éves lesz, már érzik, hogy ez köztük szerelem…

A hatalmas korkülönbség mellett adott is a kérdés, ez most pedofília? El lehet-e ítélni a férfit, amiért beleszeret kvázi egy kislányba? És eleve a lány mennyire tekinthető “kicsinek” úgy, hogy kábé ő neveli fel az öccsét? Nem csoda, hogy odakint felkavarta a könyv az állóvizet, gyanítom, ez itthon is így lesz. Alig várom, hogy elolvassam.

9409 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok
9409 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

7 Hozzászólások

  1. Nem fogom elolvadni. Nem szeretem igazán ezt a témát bojgatni. Mindenesetre szerintem javítsd ki a nevet, mert nem a fiú lett 6 évvel később 14 éves, hanem a lány. Bocsi, csak először pisligtam hogy akkor most mi van.

  2. Mit takar az a hatalmas korkülönbség??? 10 év? 20 év? Vagy esetleg 30?
    Én azért elszeretném olvasni. A “Forbidden – Kimondhatatlan” c. könyvtől is tartottam és ahogy számítottam rá megviselt, de nem bántam meg hogy elolvastam!