Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Befutott Az árulás szépsége magyar borítója is!

Ma a Gabo leleplezte A Fennmaradottak krónikái befejező részének, Az árulás szépségének a borítóját. Nagy meglepetés tulajdonképpen nincs, maradt az eredeti borító.

A regény megjelenése 2017 márciusában várható, és lesz ám egy meglepetés is a kötetben. Plusz tartalomként a Morrighan kisregény, ami a sorozat előzményeként szolgál, a Fennmaradottak krónikájának múltjából mesél el egy történetet.

Alább megnézhetitek a magyar borítót, és persze a fülszöveget is. De vigyázat, a fülszöveg természetesen spoileres azoknak, akik nem olvasták még a sorozat második kötetét.

az-arulas-szepsege-magyar-borito

Mary E. Pearson – Az árulás szépsége

Lia túlélte Vendát – de a Morrighan elpusztítására törekvő gonosz erő is életben maradt, és csak a hercegnő állíthatja meg.

A közelgő háború miatt Liának nincs más választása, magára kell öltenie az Első Leány, a katona – és a vezér – szerepét. Amikor megpróbálja figyelmeztetni Morrighant, összekülönbözik Rafe-fel, és nem tudja, megbízhat-e Kadenben, aki követte őt.

A Fennmaradottak krónikájának fináléjában árulókat kell leleplezni, áldozatokat kell hozni, és végre kell hajtani a lehetetlent, mert valamennyi királyság sorsa a tét.

A kötet tartalmazza a birodalmak múltját elbeszélő történetet, a Morrighant is.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading