Borítómustra: Elle Kennedy – The Deal: Az üzlet

Borítómustra: Elle Kennedy – The Deal: Az üzlet

2
Oszd meg!

Nemrég jelent meg itthona The Deal: Az üzlet című regény, ami engem is teljesen magával ragadott. Itthon az eredeti borító került a regényre, a világ több pontján viszont az adott kiadó saját borítót kreált. Alább ezeket gyűjtöttem egy csokorba.

A borítókat elnézve továbbra is az a véleményem, hogy az eredeti borító a lehető legjobb választás, a többi nem igazán nyerte el a tetszésem. Vagy csak arról lenne szó, hogy annyira hozzám nőtt az originál borító, hogy a többiben meg sem látom az értéket? Azt hiszem jobb, ha ezt sem zárom ki.

Böngésszétek át ti is a borítókat, ide kattintva pedig a magyart is megtekinthetitek. Ha pedig egy jó romantikus könyvet szeretnétek ajándékozni valakinek karácsonyra, szívből ajánlom a The Dealt!

elle-kennedy-the-deal-01 elle-kennedy-the-deal-02 elle-kennedy-the-deal-03 elle-kennedy-the-deal-04 elle-kennedy-the-deal-05 elle-kennedy-the-deal-06 elle-kennedy-the-deal-07 elle-kennedy-the-deal-08 elle-kennedy-the-deal-09 elle-kennedy-the-deal-10

3248 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Sosem értem, hogy borítótervezés előtt nem olvassák el az adott könyvet?
    A főszereplő lánynak vállig érő haja van, ezek meg mind hosszú hajú lánykák 😀

    • Szerintem ez valahol érthető, hogy nem tudják végigolvasni az összes könyvet, amihez terveznek. Pláne ha egyszerre sok könyvön dolgoznak.
      És ami azt illeti, ha el is olvassa, sok sikert, hogy erre emlékezzen. Ilyen részletek, hogy vállig érő rövid haj, nagyon átmennek az ember fején (az enyémen legalábbis totál átment 😀 )