Itthon is új borítókkal jelenik meg a teljes Harry Potter sorozat!

Itthon is új borítókkal jelenik meg a teljes Harry Potter sorozat!

2
Oszd meg!

Oké, továbbra is érzem, hogy kissé Harry Potter túltengésben szenvedünk, de van olyan hír, amit egyszerűen nem lehet nem megosztani!

Azok közé tartozom, akiknek nem tetszettek a Harry Potter originál borítói. Sajnálom, tőlem távol állnak, pedig nagyon örültem volna, ha beléjük szerelmesedhetem.

Viszont! Az Animus kiadó most vadonatúj borítóval teszi elérhetővé a teljes sorozatot, amik most -20% kedvezménnyel rendelhetőek elő. A megjelenés pedig 2016. október 26. A képekre kattintva elő is rendelhetőek.

És mit is mondhatnék az új borítókról? Nem csak álomszépek, hanem méltóak az első hét kötethez, és ahhoz a legendához, amit Rowling megalkotott.

Szolgálati közlemény: sajnos csak az első két részhez találtam ilyen szép, nagy méretű borítót, a többiből csak kicsik voltak a neten.

harry-potter-07 harry-potter-06 harry-potter-05 harry-potter-04 harry-potter-03 harry-potter-02 harry-potter-01

2171 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
2171 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Gyönyörű borítok, sokkal szebbek mint az eredeti. Viszont a Titkok kamrája nagy spoiler azoknak akik még nem olvasták. A könyv fontos része, hogy vajon milyen szörny él a kamrában, erre ott van a borítón. Illetve az Azkabani fogoly is fontos momentumot fed fel.

    • Ó, nekem ez elsőre fel sem tűnt, de most, hogy mondod, nagyon igazad van. Így már kissé sajnálom, hogy ezeket választották :/