Támadt pár gondolatom A sötét ötven árnyalatáról a trailer alapján

Támadt pár gondolatom A sötét ötven árnyalatáról a trailer alapján

2
Oszd meg!

Múlt héten debütált A sötét ötven árnyalata első trailerje, ami egész jópofa lett. Támadt is rögtön pár gondolatom, amit úgy osztok meg veletek, hogy a könyvet nem olvastam, és csak az első filmet láttam. Szóval, íme!

– A Crazy in Love betétdalt továbbra is imádom, a Miguel-féle itteni verzió zseniális.

Nagyon helyes, hogy Ana végre megmondta a magáét Christiannek, és kiállt a normális bánásmódért. (Bár, arról hosszasan lehetne beszélgetni, hogy mennyire volt tőle normális dolog, hogy visszament a pasihoz, de ebbe inkább ne menjünk bele).

– Tudom, hogy divat szidni a magyar szinkront, de nekem már a filmben is tetszett, ahogy itt, a trailerben is. Kardos Földes Eszter egyszerűen szenzációs Anaként.

– Mi ez az álarcosbálos izé? Még a poszteren is ez van (lásd lejjebb). Csaknem olyan “buli”, mint a Fogoly a sötétben könyvekben, ahová az “urak” vitték a “szolgáikat”?

szurke-poszter

Rettentő kíváncsi lettem az új karakterekre. Ana dögös szőke főnöke tényleg idegbetegnek tűnik, de az tetszett, hogy pont úgy fogta le a lányt, ahogy Christian szokta. Jó kis utalás arra, mennyi beteg pasi járkál Ana körül.

– Kim Basinger karaktere érdekel a legjobban, és remélem, lesz flashback is. Annyit ütötte-verte Christian szerencsétlen Anastasiát, jó lenne látni a visszáját.

Azért lássuk be, Ana valahol szerencsés. Alig fejezte be a sulit, rögtön kapott egy állást, mostanra meg egy másikat. Asszem sok vele egykorú irigykedik rá tök jogosan emiatt.

– Jamie Dornan egy nagyon tehetséges színész, és kissé szomorúan érezheti magát, hogy mindenki erről beszél, de basszus. Ez a pasi egy isten. Azok a képckockák…

szurke szurke2 szurke3

2137 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
2137 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Földes Eszter a szinkronhang, Tibi.
    Az álarcosbál egy jótékonysági esemény, semmi köze Ana és Christian beteges románcához.
    Sajnos Dornan látványosan szenved ebben a szerepben és képtelen azonosulni a karakterrel, pedig valóban tehetséges srác, és hasonlóan beteg elmét hozott már remekül máshol és másokkal, de valahogy itt, ebben, Dakotával halott az egész… Mondjuk D.J. tipikusan az a se hús, se hal nő, akit azért elég nehéz megkívánni ilyen punnyadt penészvirág állapotában. Most, hogy elkezdték “kimosdatni” és “hálivúdiasítani”, már rá lehet fanyalodni, mert egyébként csinoska, csak egyszerűen nincs kisugárzása.
    A dal tényleg jó.
    A film meg sajnos nyilván pont ugyanolyan semmilyen és dögletesen unalmas lesz, mint az első rész volt, hiszen továbbra sincs történet a könyvekben, amit vászonra lehetne vinni. Erről nem a színészek tehetnek, és nem is a rendező, ez csakis az “írónő” hibája. (Felköpök és aláállok, amiért egyáltalán írónőnek neveztem.)