Szuper hír A szürke ötven árnyalat fanoknak: Jön a második Grey-kötet!

Szuper hír A szürke ötven árnyalat fanoknak: Jön a második Grey-kötet!

4
Oszd meg!

Szuper hír A szürke ötven árnyalata rajongóinak! Anastasia Steele születésnapján E.L. James ugyanis bejelentette, hogy új regényt ír a sorozathoz!

Vagyis, nem annyira új, ugyanis A sötét ötven árnyalata történetéről van szó, de ezúttal Christian nézőpontjából. A regény megjelenése 2017-ben várható.

Az írónőnek hála, alább egy rövidke részletet is elolvashattok az új kötetből, igaz, sajnos angolul. Kezeket fel, ki várja már nagyon a könyvet?

sotet-otven-arnyalatagrey

10100 <- Az összes oldalletöltés 5 <- A mai adatok
10100 <- Az összes oldalletöltés 5 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Az az igazság, hogy én elolvastam a Grey első részét, de nem nyújtott sokat. Egyszerűen nem tett hozzá az Anastasiá-s nézőponthoz. Vagyis oké, az kiderül belőle, hogy a fickó is halálos’ szerelmes a lányba, de ez 500 oldalra nem elég plusz infó számomra. Nekem szinte unalmas volt az első rész, legtöbbször tudtam, mi következik, és miután az alaphangulat megvolt, a regény nem lett izgalmasabb. Kicsit nekem pénzszaga van a dolognak, örültem is, hogy csak kölcsönkaptam a könyvet, nem kellett érte pénzt adnom.

    A második film viszont érdekel, persze. 🙂

    • Hm, volt egy ilyen sejtésem….
      Nehéz jól megoldani, hogy két szemszögből is ugyanolyan jó legyen egy könyv. Nálam a Hopeless – Losing Hope a legpozitívabb példa erre, ott a pár évvel később megírt/kiadott férfi szemszög még a korábban megjelent nőinél is jobb volt, és rengeteget hozzáadott a sztorihoz.

  2. Lehet a rajongók kiherélnek, de nincs új ötlete ennek a nőnek? Miért adja el ugyanazt a sztorit újra?