Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Új szereplőgárdával közeleg a negyedik Egy ropi naplója film!

Visszatér a Ropi naplója! Jeff Kinney durván sikeres könyvsorozatából három film készült 2010 és 2012 között, akkor még Zachary Gordon, Peyton List és Robert Capron főszereplésével. A srácok azonban már bőven kinőtték a karaktereiket, így új színészekre cserélik le őket.

ropi-naploja-film

Az új film az Egy ropi naplója 9. kötetéből készül, ami A nagy kiruccanás címet viseli. Ebben Greg és a családja a nyári szünetet a jól megérdemelt pihenés helyett egy nyaralással tölti, ahol minden balul sül el, de végül szuper kaland válik belőle.

Az új főszereplőket is megtalálták már. Az Astro Boy-ból és a Barely Lethal filmből ismerős Jason Ian Drucker alakítja majd Greget, míg a Jim Jarmusch’s Paterson film kis sztárja, Owen Asztalos Greg legjobb barátját alakíthatja.

Arról még egyelőre nem szól a fáma, hogy mikor kezdődik a forgatás, és mikor érkezik a negyedik Ropi mozifilm, de én már nagyon várom, mert az első hármat is imádtam.

Ami pedig a könyvsorozatot illeti, a 11. kötet, a Double Down idén novemberben jelenik meg világszerte, és így Magyarországon is a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading