Fantasztikus hírek a Vámpírakadémia jubileumi kiadásához!

Fantasztikus hírek a Vámpírakadémia jubileumi kiadásához!

4
Oszd meg!

Annak örömére, hogy a Vámpírakadémia betölti a tizedik életévét, Richelle Mead egy különleges és új ünnepi kiadással örvendezteti meg a rajongóit.

vampirakademia

Ma az írónő új infót osztott meg a Facebook oldalán! Más speciális kiadásokkal ellentétben ő nem csupán pár oldal bővített anyagot közöl az új kiadványban. A bekerülő friss fejezetek összesen 35.000 szó mennyiséget takarnak, miközben a Vámpírakadémia első kiadása összesen 79 ezer szóból állt. Tehát száznál is több oldalnyi újság lesz a jubileumi kötetben!

És mik lesznek az újdonságok? Mead ígérete szerint előzmény sztorik, vadonatúj történetek és a már ismert jelenetek bővített változatai. Rengeteg lehetőség rejlik Mead világában, ami engem különösen érdekel, az egy év, amíg Lissa és Rose az emberek közt éltek. Hogy boldogultak? Miként teltek a napjaik? Ez különösen foglalkoztat.

Sajnos arról nem szólnak a hírek, hogy itthon is megjelenne ez a különleges kiadás, amit nagyon sajnálok, de ha máshogy nem is, angolul szerintem elolvasom az új részleteket. A külföldi megjelenés 2016. november 29-én esedékes, addig is íme, a megújult borító!

vampirakademia10

1874 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

    • Sajnos az már 99.9999999999999%, hogy nem lesz több film 🙁 A készítők közösségi gyűjtéssel próbálták előteremteni a forgatási összeg egy részét (mint a Veronica Mars-filmnél), de nem jött össze a pénz, befektető sincs, a filmes projekt sajnos halott 🙁

  1. Uhh! A borító gyönyörű, és nagyon remélem, hogy megjelenik itthon is, ugyanis talán, de csak talán, végre kaphatóak lesznek újra a kötetek. Már egy ideje vadászom őket, de esélyes, hogy csak valaki kezéből tudom csak megvenni. Szóval nagyon nagyon reménykedem!

    • No igen, nagyon nehéz beszerezni a köteteket :/ (Na meg a borítóik is elég bénák). Ez az új nekem is jobban bejön, mint az eddigiek 🙂