Sokat kell várni a Trónok harca hetedik évadára!

Sokat kell várni a Trónok harca hetedik évadára!

2
Oszd meg!

Ahogy arra sajnos számítani lehetett, két kevésbé jó hír is érkezett a Trónok harca tájáról.

got

Először is, az HBO hivatalosan is megerősítette, hogy az eddigi tíz résszel ellentétben a hetedik évad csupán hét részes lesz. (Bár van még remény arra, hogy az epizódok hosszabbak legyenek a szokottnál)

Másrészt az HBO bejelentette azt is, hogy a hetedik évad legkorábban 2017 nyarán kerülhet képernyőre. Ennek az oka, hogy megérkezett a tél Westerosra, így a sorozat forgatásait csúsztatni kellett. A forgatás helyszíne többek között Izland, Spanyolország és Észak-Írország, a felvételekre 2016 nyarának a végén kerül sor.

tronok-harca-dvd-01

Azért szerencsére jó hírek is vannak. Még novemberben érkezik a Trónok harca hatodik évada DVD-n, méghozzá ilyen gyönyörű kiszerelésben!

A könyvek szerelmesei is örülhetnek, George R.R. Martin ígérete szerint még a hetedik évad előtt érkezik az új Trónok harca könyv.

1024 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Kíváncsi vagyok milyen érzés lehet annak aki mondjuk a 90es években húsz évesen elkezdte olvasni a könyveket és 20 év alatt még mindig nem tudja hogyan fog végződni.
    Bár ilyen hosszú és komplex könyvek esetében ez nem csoda. Harmadik újra olvasás után is vannak olyan szálak amik csak most tűnnek fel pedig végig ott voltak!