Rap párbaj: Hermione Granger vs. Katniss Everdeen

Rap párbaj: Hermione Granger vs. Katniss Everdeen

2
Oszd meg!

Nemrég fedeztem fel Youtube-on Whitney Avalon sorozatát, a Princess Rap Battle-t. Itt klasszikus rap harcok láthatóak: két hercegnő egymásnak feszül, rapben beszólnak a másiknak, a végeredmény pedig zseniális.

katniss-vs-hermione

Tavaly elkészült a Harry Potterből ismert Hermione és Az éhezők viadalából Katniss rap párbaja is. És bár ők nem hercegnők, de maga a párbaj isteni. Szükséges némi angol tudás, hogy igazán átjöjjenek a poénok, de az sem árt, ha ismerjük a könyveket.

Ebben a párbajban részemről Katniss a győztes. “Úgy rappeld, mint egy avox“, a végén pedig valami hatalmas oltás, és egyben szemétség van: “A szüleid legboldogabb napja volt, amikor elfelejtették, hogy egyáltalán létezel” Haláli az egész, különösen a végén a slusszpoén. (De azért Hermione-t sem kell félteni, ő is oltott rendesen).

Ha további rap párbajokra vágytok, ide kattintva megnézhetitek őket. Több könyv karakter is harcba szállt, mint Demóna és Danerys a Trónok harcából. A kedvencem Hamupipőke vs. Belle, illetve a Hófehérke vs. Elsa párbaj. Plusz olyan híres színésznők is láthatóak a videókban, mint Laura Marano, Sarah Michelle Gellar vagy Yvonne Strahovski.

Jó szórakozást a videókhoz! 🙂

ehezok-viadala

3864 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Imádom az ilyen rap csatákat, tök jó, hogy rátaláltál. 🙂 Nekem itt Hermione a győztes, ezt: “Brilliant, you survived, but Rue’s still dead”, és ezt: “Kill yourself, eat the berries”, imádtam. De Katniss is szuper volt. Ha még nem láttad, ajánlom George R. R. Martin és J. R. R. Tolkien csatáját, az is nagyon jó. 🙂 (Epic rab battles of history)