Álom-szereposztás a készülő The Selection – A párválasztó filmhez

Álom-szereposztás a készülő The Selection – A párválasztó filmhez

18
Oszd meg!

A Mielőtt megismertelek hatalmas sikere jó hatással volt a The Selection – A Párválasztó filmváltozatára is, a stúdió ugyanis felgyorsította a munkálatokat! A rendezéssel a Mielőtt megismertelekkel bizonyító Thea Sharrockot kérték fel, a film forgatókönyvét pedig Katie Lovejoy jegyzi.

A szuper hír örömére összeszedtem egy álom szereposztást, azaz ha őket választanák a szerepekre, iszonyú boldog lennék. Ez tipikusan az “álmodik a srác” esete, de néha olyan jó ábrándozni, ugye? 🙂

Íme, a listám, ami a főbb szereplőket tartalmazza. (Durva belegondolni, hogy ha minden jól megy, nemsokára már a végleges szereposztásról számolhatok be! 🙂 )

Sophie Turner

America Singer – Sophie Turner

Nem ám azért, mert a Trónok harcában ő a kedvencem, hanem mert szerintem külsőre passzolna a karakterhez. Vörös haj, magas, kecses, nem mellesleg gyönyörű, és szerintem tehetséges is. Az eddigi szerepeiben inkább a rideg lányt hozta, de ebben a videóban bizonyítja is, hogy mennyire jól állnának neki America vidámabb jelenetei is.

Hunter Parrish

Maxon Shreave – Hunter Parrish

Már több adaptáció kapcsán szóba jött a neve, de valahogy sosem kapta meg a szerepeket, pedig igazán megérdemelne már egy jó kis lehetőséget. Külsőre Maxont hasonlóképpen képzeltem el, Parrish pedig sokszor bizonyított már, ideje lenne a nagyközönség előtt is komolyabb esélyt kapnia!

Gregg Sulkin

Aspen Leger – Gregg Sulkin

Imádom a srácot, igazán tehetségesnek tartom, akire pont ráférne már egy ehhez hasonló nagy kaliberű film-saga főszerepe. A külseje is meglenne hozzá, bár emlékeim szerint Aspen szeme zöld, de semeddig sem tart felhelyezni egy kontaklencsét 😉

Chloe Grace Moretz

Marlee Tames – Chloe Grace Moretz

Nehogymár legyen egy könyvadaptáció Chloe nélkül! Viccet félretéve, odavagyok Chloe munkásságért, és ez az “Illéa kedvence” szerep annyira jól passzolna hozzá, hiszen jól tudja hozni az ártatlan és bájos figurát.

Zendaya

Celeste Newsome – Zendaya

Jól emlékszem ugye, hogy Celeste színes bőrű volt? Ha igen, ha nem, Zendaya szuperválasztás lehet, a csajnak időnként a fotósorozatokon olyan gonosz vigyora van, ami tökéletessé tehetné őt a szerepre.

Nikolaj Coster-Waldau

Clarkson király – Nikolaj Coster-Waldau

A gonosz, hatalmaskodó király szerepét szerintem zseniálisan hozná a Trónok harca sztárja, és ami a legjobb, hogy a külseje és a belőle fakadó természetes bája miatt olyan nehéz lenne őt utálni. Pedig a karakter igazán megérdemelné!

elizabeth banks

Amberly királynő – Elizabeth Banks

Kezeket fel, ki nem imádja ezt a nőt? Igen, innen is látom, hogy senki sem jelentkezett. A történetben Amberly tényleg az a hölgy, akit mindenki szeret, aki tökéletes királynői eleganciát és kedvességet hirdet. Őt tökéletesen el tudnám képzelni Amberlyként.

14455 <- Az összes oldalletöltés 3 <- A mai adatok

18 Hozzászólások

 1. Neeeee. Annyira unom Elizabeth Banks-t. Nagyon. Nem normális, hogy mindenütt ott van, színészkedik, producerkedik, rendez és elviekben gyereke(i) van(nak). Márpedig egy gyereknek anyára, apára van szüksége, és engem arról senki ne akarjon meggyőzni, hogy ennyi kötelezettség mellett ez nem csorbul. Úgyhogy ne, csak őt ne. Meg nekem Hunter Parrish is túl nyálas lenne Maxonnak, Gregg Sulkin viszont jöhetne Aspennek.

  Illetve örülnék, ha tényleg hirdetnének szereposztást, mert akkor csinálnék blogot a dolognak. Rég filózom már, mivel lehetne váltani az Éhezők Viadalát, ezt pedig nagyon szerettem, amikor olvastam. Na, meglátjuk, mert még a THG sem pörgött le teljesen…

  • Nem lehet egyszerű a hollywoodi színésznőknek, Banks egyértelműen most van a karrierje csúcsán, és akkor gyereket is nevel. Utóbbi nekem eszembe se jutott, de annyira imádom a nőt, örülök, ha bárhol látom. (Ne producerkedjen, ha sok a meló :)).

   Á, örülnék, ha csinálnál róla blogot, szóval jöjjön csak a szereposztás! 🙂

 2. Én Elizabeth Bankset inkább Sylvia szerepében tudnám elképzelni de lehet hogy csak az Éhezők viadala miatt

 3. Szerintem America Singer-hez, Audrey Hollister illene. Bár igaz ő csak a Párválasztó könyvén lévő modell, de rengeteget készült a válogatásra, mert ő nagyon szeretné véglegesen Americát. Ha valaki olvassa a könyvet és előtte megnézi a borítót, őt képzeli bele ebbe az egészbe. Velem legalábbis így volt. Elizabethel pedig semmi bajom, csak tényleg ő van mindenhol. Rachel Mcadams jobb lenne! 🙂 Celeste-hez pedig komolyabb ember kéne mint Zendaya. Mondjuk Zoey Deutch. Én őt tudom beleképzelni, mivel neki ezek a szerepek nagyon jól állnak. A Trónok harca pedig kedvenc és imádom Sansát is, de nekem kicsit furcsa lány. Bár nekem a sorozatban Rose Leslie volt a kedvencem Ygritte szerepében, őt egy kicsit későbbi Americának is el lehetne képzelni szerintem. De persze mindenkinek meg van a saját maga véleménye.

  • Ha a lány tud színészkedni, simán áldásom adom Audrey-ra is 🙂 És McAdams-et is imádnám 🙂
   Sophie Turnernél tényleg érdemes megnézni a fent linkelt videót, teljesen más rajta, olyan vigyori mosolygós, mint amit megszoktunk tőle 🙂

 4. Maxont, Aspent és Amber királynőt teljesen ilyennek képzeltem. Viszont nem vagyok biztos Marleeban (pedig imádom a színészt), Americát egyáltalán nem így képzeltem, nem ilyen arccal. És sokkal mélyebb vörös hajjal (bár tudom, ez változtatható)

 5. Én is hasonlóan képzeltem el a szereposztást! 🙂
  Bár Aspen Legert én inkább Matthew Daddarioként képzelném el, Matthew haja annnnyira gyönyörű *—*
  Marle Tamesként pedig szerintem Dianna Agron is jó lenne. 😀
  Viszont én Zendayát nem annyira szeretem, úgy gondolom, hogy komolytalan. Én Troian Bellisariot jobban oda tudnám képzelni. Ő kicsit okosabbnak tűnik.
  A királynőként pedig szerintem Rachel McAddams jobb lenne, mert Elizabeth Banks szerintem kicsit ripacs. De lehet csak az Éhezők Viadala miatt gondolom így.

  • Hű, Matthew tökéletes választás, még az enyémnél is jobban bejön 🙂 Dianna picit már “túlkoros” attól tartok. A karakter 17 körül van, Dianna elmúlt 30. Gyönyörű a lány, csak már nem nagyon néz ki tininek, és Troiannal is ugyanez a gondom. De ha megemelik a karakterek életkorát, felőlem mindketten jöhetnek 🙂

 6. Szerintünk Americanak Audrey Hollister jobb lenne, Maxon Max Irons a többiek szerintünk nagyszerû választás lenne. 🙂

 7. Hm….nagyjából egyetértek a válsztásoddal kivéve Maxon & Aspen esetében. Szerintem Matthew Daddario tökéletes Aspen lenne és én Maxonnak inkább szánnám William Moseleyt. 😁